|
hide_and_seek
|
 |
« στις: 16 Ιανουάριος, 2007, 18:03:39 » |
|
Kala metaksu mas, Enas kathigiths ama goustarei, me ton idio tsampouka pou den afhnete p.x. eseis ta paidia na kanoun ergasies (an kai exw akousei oti para to gegonos oti den afhsate ton polu kosmo, kapoioi katalhpsies xrhsimopoihsan wraiotata ta ergasthria stis perasmenes katalhpseis.. de kserw an isxuei vevaia apo proswpikhs apopsews, alla de nomizw oti me koroidepsane kiolas), etsi k autos na min dwsei perithwria paradoshs para molis anoiksei h sxolh na ginoun oi sxetikes paradoseis. Tha htan kalo loipon na mhn tromazete ta paidia oute na ta porwnete, aplws mia anakoinwsh gia tis ergasies ekane opws thewrhse skopimo kai swsto, o ypeuthinos tou mathimatos, gia na einai afupnismenoi oi foithtes.
Λοιπον θα μιλησω για περυσι αν και τα ιδια ισχυουν και φετος απο οτι μαθαινω. Περυσι δεν ειχαμε κλειδια εργαστηριων παρα μονο του ισογειου. Κανενας δεν εκανε εργασιες οχι επειδη δεν τον αφηναμε οπως λες καθως θα ηταν οτι καλυτερο για την καταληψη και για την υποσταση που προσπαθουσαμε να της δωσουμε να χουμε και ανοιχτα εργαστηρια και αιθουσες για να κανουμε πραματα που το μυαλο σου δεν μπορει να χωρεσει καθως εχει γεμισει δεικτες και μπακσλασ νι. Για αυτο που σου ειπαν πες ονοματα και ασε το "πες πες και κατι θα μεινει" οκ? Αν εχεις @@ πες ποιος ηταν στα εργαστηρια και τι εκανε... Λογια του αερα εκει που σε παιρνει. Δεν τρομαξε κανενας κανεναν. Το mail που εστειλε ο μεταπτυχιακος δεν ειχε κανενα προφανη λογο να σταλει. Το τμημα εχει καταληψη και αφου δεν ηξερε τι θα γινει δεδομενου οτι υπαρχει καταληψη γιατι το εστειλε??? Λαθος του η εντολες ανωτερων, θελω να πιστευω. Αν οι φοιτητες περιμεναν απο τους υπευθυνους των μα8ηματων να αφυπνιστουν... φανταζομαι το γραψες καταλαθος...
Epishs, an den isxuei hdh kati tetoio, tha ithela na suzhthsete metaksu sas, an kapoia paidia theloun na doulepsoun sta ergasthria, na ta afhsete na mpoun k na katsoun. Eidika twra sto xeimerino pou paizoun ap'oti kserw apeira setakia k de kserw k egw ti, sigoura tha to theloun kapoioi, an den exoun paei salonika gia volta:P Skopos ths katalhpshs den einai na kanete th zwh twn sumfoithtwn sas duskolh, alla na piesete ta organa ths dioikishs, oxi tous foithtes.
Απαντησα και πριν πως δεν ειχαμε κλειδια και λογικα δε θα εχουν και τα παιδια φετος.
Epishs, mhn perimenete o fwtiadis na katarghsei ta project, tha ginoun kanonikotata eite twra eite to septembrio, se periptwsh pou kapoioi exoun froudes elpides se kati tetoio. Den einai epiloghs auto, einai basiko mathima kai apo ta ousiastikotera ths sxolhs mas, mias kai mas kateuthinoun se software engineers kuriws.
Ποιος ειπε πως δε θα γινουν τα προτζεκτ? και αυτα θα γινουν και η εξεταστικη θα γινει με τους καλυτερους ορους για μας. οπως εγινε και σεπτεμβρη και ας ειχαν τα γνωστα παπαγαλακια αμφιβολιες.
Filika, P. K.
Τα φιλικα και τα λοιπα αστα. Οι κατηγοριες που εκτοξευεις δε δικαιολογουν το φιλικα. Αντε καληνυχτα
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Matas
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #1 στις: 16 Ιανουάριος, 2007, 18:42:17 » |
|
Τί να πεις και τί να κάνεις... Κούραση... Μιζέρια... Απελπισία... Απογοήτευση... Μπαμπά, μπαμπά, γιατί ο φίλος μου ο Σάκης μου είπε πως ο μπαμπάς του του είπε πως είσαι ΛΑΜΟΓΙΟ  Δεν ξέρω παιδί μου... Μην ασχολείσαι, μην δίνεις σημασία... Κάποιοι μιλούν για να μιλήσουν χωρίς να σκέφτονται τί λένε, και τί απήχηση έχουν τα λόγια τους... ..........5 λεπτά μετά Μπαμπά, μπαμπά, γιατί ο φίλος μου ο Σάκης μου είπε πως ο μπαμπάς του του είπε πως είσαι ΑΤΙΜΟΣ??? Δεν ξέρω παιδί μου... Σου λέω, μην ασχολείσαι, αυτή η οικογένεια του Σάκη το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να δημιουργεί προβλήματα στις άλλες οικογένειες, τ' ακούει και ο Σάκης τους και τα λέει δεξιά κι αριστερά, που να 'ξερε ο μικρός, δεν πειράζει, άσ' τον, έτσι τα λέει... .........άλλα πέντε λεπτά μετά Μπαμπά, μπαμπά, γιατί ο Σάκης μου είπε - (ΜΠΑΜΠΑΣ: "άσε τονα" τον Σάκη παιδί μου) Καταλάβατε? Και επειδή δεν είμαστε γονείς του μικρού Νικολάκη η απάντηση θα ήτανε ΓΑΜΗΣΕΤΟΝΑ ΤΟΝ Μ Α Λ Α Κ Α μας έχει πρήξει τ' αρχίδια, απλά και λαϊκά... Και ευτυχώς σε καμία περίπτωση δεν είμαστε γονείς του μικρού Σάκη που πέταγε τις μαλακίες.... Δεν είναι ανωριμότητα, δεν είναι τσίγκλισμα... Είναι απλά κάλος στο μυαλό των γονιών του Σάκη και δε γιατρεύεται, δεν υπάρχει φάρμακο ακόμα... Όσο για τον μικρό Σάκη, κρίμα το παιδάκι, μακάρι να βρει τον δρόμο του μέσα απ' αυτή την οικογένεια και να σταθεί πιο όμορφα στο μέλλον... (Φανταστείτε βέβαια ο Σάκης να είναι 25 ετών γομάρι πληροφορικής)
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: 16 Ιανουάριος, 2007, 18:54:06 από Matas »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Goratrix
|
 |
« Απάντηση #2 στις: 17 Ιανουάριος, 2007, 04:04:55 » |
|
Loipon, katarxhn kalhmera. 1) To filika to anaferw sta email mou panta, giati den exw kanenos eidous zori me kanenan. Thn apopsh mou ekfrazw, grapsthn sta @@ sou an de se apasxolei katholou. kapoies fores to parakanw me tis aixmhrothtes mou, alla eksakolouthw na mhn exw provlhma me kanenan. Akoma kai na mou thn pei kapoios, akrivws epeidh ginomai aixmhros, to dexomai. 2) Apo ton augousto den menw pleon giannena. An hmoun giannena tha efarmoza allh taktikh. Isws na anebw thn epomenh bdomada opote kai tha perasw mia volta mallon, arkei na yparxei diathesh gia koubenta. Auto to anaferw gia ta sxolia oti den pataw stis suneleuseis. 3) An o mikros sakis douleue ws Software engineer se megalo paroxo thlepikoinwniwn, tha elega OK pou sta 25 tou epeidh exoun gamithei stis katalhpseis oi sunadelfoi tou (GAMA an einai dikaies 'h oxi, den einai auto to thema se auto to shmeio, de thigw auto), den exei parei ptuxio kai pou apofasise mazi me to ptuxio na apokthsei kai 3mish etwn prouphresia sto xwro thusiazontas kapoia mathimata kai xaramizontas psuxiko sthenos. Profanws sth poutsa sou ti kanei o mikros sakhs, de se adikw isws k egw to idio na elega, tha to ektimousa omws an den milouses me auto to yfos. Allo oi aixmes kai allo to wmo kraksimo. 4) Ta onomata dustuxws an kai ta exw ypopsin, akrivws epeidh de mporw egw o idios na kserw an isxuoun, den einai swsto na ta anaferw. Sthn telikh, mprabo tous an to kanan osoi to kanan, emena me enoxlei an irthe allo paidi kai tou arnithikate na mpei (den exoun oloi internet spiti gia na mpainoun me putty/winscp). An den egine oute auto tote ok, exw ta @@ na zhthsw kai sugnwmh dhmosiws. An DEN isxuoun auta pou lew, epishs, apanthse aplws me to gegonos oti lew mlkies, dwse kai ta epixeirhmata sou kai kopse ekei. An to gegonos, pws oti exw na pw gia esas to ekfrazw euthews kai den to lew pisw apo ta phgadakia k kserw gw, to briskete prosvlhtiko, tote na arxisw na ta lew  re koumpare, ti na sou pw. An auto gia esas auto einai "5 lepta dhmosiothtas" nomizw thn exete akousei polu asxhma. Adiaforw gia th dhmosiothta (ma poia dhmosiothta? for fucks sake). Apla thewrw skopimo na ekfrazw thn apopsh mou se oti vlepw. Dustuxws 'h eutuxws, o monos tropos na pei kapoios auta pou thelei xwris na ton diakopsoun 2304902394 fores kai xwris na ginetai panikos, einai ta email. kai to gegonos oti den erxomai stis katalhpseis de shmainei oti den exw idea gia to ti ginetai sthn paideia. Eimai 25 xronwn kai doksa to theo arketa suneidhtopoihmenos gia to ti ginetai gurw mou. 5) Eksakolouthw na pisteuw oti lanthasmena thn eipate ston stefano, giati 'tupika' paraskeuh tha ginei suneleush gia th sunexish 'h mh, opote ypotithetai oti einai psiloreusta ta pragmata. Tespa, epeidh ton kserw ton anthrwpo, den einai sto stul tou "wraia, as steilw ena email na tromaksw tous foithtes kai na prosvalw thn apofash ths suneleushs". **** Nai yparxei h pithanothta na tou to zhthse o fwtiadhs, alla de nomizw. O fwtiadhs den asxoleitai toso polu me tis ergasies, believe me...
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: 17 Ιανουάριος, 2007, 04:10:11 από Goratrix »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Mat
|
 |
« Απάντηση #3 στις: 17 Ιανουάριος, 2007, 05:54:18 » |
|
Κατ' αρχάς χαίρομαι που κάποιοι πιάνουν πουλιά στον αέρα! Επίσης ελπίζω να μην απάντησε κάποιος άλλος "μικρός Σάκης", γιατί υποψιάζομαι και τείνω να πιστέψω πως σε λίγο καιρό θα είναι πλειοψηφία και δεν θα μπορούμε να τους ξεχωρίσουμε όσον αφορά το "ποιος είναι ποιος".
Το αν ο μικρός Σάκης δεν πήρε πτυχίο δεν του φταίει: Α) Το ότι γίνονταν και γίνονται καταλήψεις. Ούτως ή άλλως στα μαθήματα δεν πάταγε, για να πεις ότι του 'λειψαν και ότι στερήθηκε κάτι. Μετατέθηκε η ημερομηνία της εξεταστικής που χάσαμε απλώς, που αν ο μικρός Σάκης ήθελε να είναι σωστός, θα είχε διαβάσει στην ώρα του, και θα τα είχε φρεσκάρει κι όλας την δεύτερη φορά, αφού θα τα είχε διαβασμένα από τον Ιούνιο και όχι απλώς θα 'χε πάρει πτυχίο, θα αρίστευε κι όλας στο τέλος! Β) Το ότι ο μικρός Σάκης δούλευε. Συμφωνώ, είναι ανασταλτικός παράγοντας όσον αφορά τον χρόνο διεκπεραίωσης της σχολής, αλλά επί του θέματος ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ νομίζω.. Κι άλλοι δουλεύουν και δεν το κάνουν θέμα... Γίνεται επίκληση στην εργασία για ποιο λόγο? Είναι κάτι προσωπικό, δεν πρέπει ο κόσμος να ξέρει γιατί δουλεύεις, δεν θα του δώσεις λογαριασμό σε τελική ανάλυση, το μόνο που σε νοιάζει είναι να είσαι σωστός απέναντι στον κόσμο, και τούμπαλιν.. Αν λόγω καταλήψεων δεν γίνονταν καθόλου εξεταστικές, τότε ξανασυζητάμε για το τί πρέπει να γίνει, το ζήτημα τίθεται τότε στην συνειδητοποίηση του καθενός επί του τί ζητά από την ζωούλα του.. Αλλά σε αυτό το πλαίσιο που ίσχυσε μέχρι τώρα, ο κόσμος φίλε μου δεν σε επηρεάζει καθόλου. Και δεν δεχόμαστε τον ρόλο του παπά (που βρήκες στο πρόσωπό μας) για να θάψεις 5-6, ελπίζω να γίνομαι κατανοητός..
Και δεν θέλω να μιλάω με αιχμές.. Ναι, ωμό κράξιμο χρειάζεται εδώ που φτάσαμε... Ωμό κράξιμο, γιατί ωμό _ _ _ _ _ _ τρώμε δεξιά κι αριστερά, δεν μας κόβουν μισθούς με αιχμές, δεν μας κόβουν δικαιώματα με αιχμές, δεν μας εκμεταλεύονται με αιχμές, ωμά μας εκμεταλεύονται... Και κάτω δεξιά - αριστερά από αυτούς που μας εκμεταλεύονται ωμά, κάθονται κάποιοι δικοί μας, που τους εκμεταλεύονται κι αυτούς ωμά, αλλά δυσκο-λεύονται να δούνε το πρόβλημα, γίνονται είτε άθελά τους είτε λόγω της μικροψυχίας τους όργανα των εκμεταλευτών.. Κι εδώ κολλάει το ωμό κράξιμο απέναντί τους, γιατί με χαιδέματα στ' αυτιά δεν γίνεται δουλειά, δεν βγαίνει άκρη..
Θα 'θελα να γράψω κι άλλα, αλλά τώρα θα κάνω "επίκληση στην εργασία" και να δεις που θα ισχύει, μιας και το στέλνω από 'κει που δουλεύω και θα μου την πούνε που κάθομαι σε φόρουμ... Τέλος πάντων, συνεχίζουμε το βράδυ ελπίζω... Σε άλλο τόπικ, εκεί που κολλάει πραγματικά αυτή η συζήτηση..
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: 17 Ιανουάριος, 2007, 06:09:12 από Mat - Working »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Mat
|
 |
« Απάντηση #4 στις: 17 Ιανουάριος, 2007, 05:59:40 » |
|
Και χρόνια μου πολλά!!! Να ζήσω, να ευτυχήσω, και να 'μαι πάντα καλά, με υγεία, κι όλα τ' άλλα θα τα βολέψω... Αλλά πάνω απ' όλα μου εύχομαι να 'χω ψηλά το κεφάλι, να μην φοβάμαι να αντιμετωπίσω προβλήματα, και να είμαι περήφανος για τις επιλογές μου, που μέχρι τώρα είμαι αρκετά! Και καλό κουράγιο στα παιδιά κάτω στην Αθήνα που λογικά θα τρώνε δακρυγόνα τέτοια ώρα, ΩΜΑ, ΑΨΗΤΑ! Έχω ακούσει ότι έχουν καλύτερη γεύση... Τους αλήτες, καλά μας κάνουν...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Goratrix
|
 |
« Απάντηση #5 στις: 17 Ιανουάριος, 2007, 07:04:22 » |
|
Mpa, o gnwstos mikros sakhs einai. Profanws to ti kanw einai pantelws asxeto me thn katalhpsh, omws esy ethikses to ti kanei o mikros sakhs. O logos pou den phra akoma ptuxio einai proswpikos kai den exw skopo na sou analusw to ti ____ efaga ton perasmeno septembrh, pou tautoxrona diabaza,metakomiza,epsaxna spiti athina kai edina mathimata. Gia na skeftw.. OK metaksu mas, mou ftaiei h katalhpsh se auto, giati edwsa ola ta mathimata mazemena se diples eksetastikes enw ta eixa programmatismena isa isa na dwsw merika iounio kai merika septembrio giati eixa periorismeno xrono, an baleis oti olo ton ioulio ekana thn ptuxiakh mou ta apogeumata kai olo to prwi ekana develop paparies gia th douleia pou hmoun otan vriskomoun giannena. alla profanws den exei nohma na thn kathgorhsw (thn katalhpsh). Egine, as paei to paliampelo, as organwnomouna kalutera egw, estw. Auto einai kai to nohma ths katalhpshs allwste, h diakoph ths omalhs leitourgias me skopo tin piesh. To ti tha mporouse na ginei tote allwste kai me poia krithria egine oti egine kai den eginan alla, einai allo thema pou den exei nohma na to analusoume mias k perase k pisw de gurnaei.
Sigoura egw ftaiw pou den ekatsa ston akrivh olh thn wra, gia na antigrapsw otan antigrapsane OLOI pros to telos ths wras. Sigoura egw ftaiw pou de diabasa apo ton ioulio kapoia pragmata, alla ton ioulio de perimena oti tha metakomisw sthn athina mesa sthn eksetastikh. OLA auta, ta lew ws apanthsh stis eirwnies peri sakh k profanws den exoun sxesh me to arxiko thema. Opote tha ithela na lhksei edw to olo pragna me to mikro sakh giati ksefeugoume parapanw apo oso epitrepetai.
Epishs den eimai yper tou ksulou pou trwne ta paidia apo to ta MAT. Opote oute gurw apo auto tha ithela eirwnies, den eimai apo dautous. Sto ksulo sumfwnw mono sta malakismena pou petane molotwf kai kaine magazia talaipwrwn ergazomenwn. Twra an kanoun k tetoia dika mas paidia, sugnwmh alla kala tha tous kanoun. Arkei ta mat na min pernoun sbarna kai athwous, kati pou dustuxws de ginetai. Auth einai h gnwmh mou kai sas parakalw na ginei estw sebasth. alliws IGNORE, barethika na blepw eirwnies.
Telos, Oi misthoi, h akriveia, h ekmeteleush kai ta tosa alla pou swsta ta etheses kai sumfwnw, den exoun sxesh me to gegonos oti xleuazeis to proswpo mou epeidh eimai 25 kai eimai akoma foithths. OUTE TO ARXIKO MOU MHNUMA SXOLIAZEI TIS PROTHESEIS THS KATALHPSHS, stamathste na bgazete ths p___as sumperasmata gia emena. Apla sxoliasa ena gegonos pou ama den isxuei, peite to, na pw k egw OK kai na lhksei ekei to thema. Giati prepei na to livanizoume toso polu? an apla sas enoxlei to yfos pou einai epithetiko, as to allaksw na to kanw filiko gia na min exoume ksana tetoia diastash xwris logo. katantaei spastiko na kathomai na dikaiologoumai gia pragmata pou den yparxei logos ekshghshs.
Epishs h eirwnia gia to apo pou mpainw, einai pali asxeth me to an mporw na emfanizomai se 5wres suneleuseis logw douleias. Kai nai, mprabo, katalabes oti mpainw apo thn douleia mou, ti sxesh exei auto? Tespa, gama to, den exei nohma.
Kalo meshmeri.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
hide_and_seek
|
 |
« Απάντηση #6 στις: 17 Ιανουάριος, 2007, 08:56:15 » |
|
Καταρχην χαιρομαι που συμμετεχουν και αλλες αποψεις εδω ετσι θα κανουμε κ καλυτερο ελπιζω διαλογο και θα δουμε κ αν κοπουν κ σχολια... οπως εικαζαν τα γνωστα παπαγαλακια... Ρε συ κουμπαρε που λες δεν ειρωνευτηκε ο ματ... οντως απ' τη δουλεια το στελνε... ουτε ηταν το ξυλο απο τα ΜΑΤ ηταν ειρωνια (παρεπιμμπτοντως ως ωρας κυλα "ηρεμα" η πορεια και ομως κατα τη διαρκεια που γραφω αρχισαν να πεφτουν...) Για διπλη εξεταστικη. Αλλους τους βολευε αλλους οχι. Εμενα πχ με βολεψε εσενα οχι. Το καλυτερο δυνατο θα ταν να βολευε και τους δυο αλλα δεν εγινε. Ο ολος αγωνας εγινε με το φοβο της διπλης εξεταστικης ή της μη εξεταστικης... Τι να κανουμε σε καθε αγωνα υπαρχουν και απωλειες.. Εσυ που δε συμφωνουσες λογικο ειναι να τα παιρνεις με αυτο αλλα και εγω θα τα παιρνα αν πληρωνα τα βιβλια μου και αν δεν μπορουσε να σπουδασει κοσμος λογω ελλειψης χρηματων.. Και επι του θεματος μας δεν επαιξαν εργαστηρια ανοιχτα απλο και κατανοητο. Αν επαιζαν ας ηταν ολη η σχολη μεσα στα εργαστηρια σε διαβεβαιο πως δε θα ελεγε οχι ΚΑΝΕΝΑΣ. Και στο κατω κατω οι φοιτητες εκαναν την καταληψη (διευκρινιζω οι φοιτητες και οχι καποια παραταξη) αυτοι θα αποφασιζαν ποιος θα μπει και ποιος οχι...
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|
Goratrix
|
 |
« Απάντηση #7 στις: 17 Ιανουάριος, 2007, 09:16:40 » |
|
ΟΚ εγώ το εξέλαβα έτσι, sorry γι'αυτο λοιπόν αν και εφόσον το έλαβα λάθος.. Χαίρομαι που επιτέλους έλαβα και μια σοβαρή απάντηση χωρίς ειρωνείες, πέραν τις επιτρέπομενες:P Συμφωνώ μαζί σου πάντως σε αυτό. Ακριβώς επειδή κατάλαβα αργότερα οτι ήμουν το ποσοστό που αναγκαστικά επειδή ηταν το μικρότερο πήρε τον πούλο, γι'αυτο σταμάτησα να ασχολούμαι με αυτό και να κράζω. Απλά τον άρπαξα στον πισινό και είπα και thanks. Αλλά δε γίνεται να με ειρωνεύεται για το πτυχίο, που έμμεσα και χωρίς *προφανώς* κάποια σκοπιμότητα, η κατάληψη και οι συνέπειες της ψιλοευθύνονται (ναι ΟΚ βέβαια, μπορούμε να το πάμε και πολύ ποιο πίσω στα νιάτα όπου άφηνα πολλά μαθήματα και γι'αυτό ζορίζομαι τώρα, οπότε δε φταίει η κατάληψη, αλλά έλεος.. το λέω απλά για να προλάβω τυχόν σχόλια επι τούτου, μιας και έχω μπεί στο τρυπάκι πώς ότι πώ θα βρεθεί σχόλιο να ειπωθεί). ΟΚ έγινε άστο να πάει να *μπίπ*, μη τσιτώνεις κίολας (στον σχολιαστή του σάκη εννοώ). Τέσπα εφόσον οι πληροφορίες είναι λάθος όπως λές, επί του θέματος, πιθανόν να πρόκειται για κακή πληροφόρηση όντως. Τουλάχιστον σε αυτό το στάδιο, αν τυχόν προκύψουν φοιτητές, δείτε μπάς και μπορείτε να τους εξυπηρετήσετε έτσι. Νομίζω θα εκτιμηθεί, ακόμα και απο τα παιδιά που δε ψήφισαν για την κατάληψη (αν δεν έχουν πάει όλοι για Σκί και Ξε-σκί στα βουνά:p). Επίσης for the record έχει απαντήσει και ο στέφανος με εξηγήσεις για το email που έστειλε.. Χαίρομαι που βγήκα σωστος αλλά λυπάμαι για την αντιμετώπιση που εξέλαβα. Ας ελπίσουμε να έχω καλύτερη αντιμετώπιση στο μέλλον (μεταξύ μας μακάρι να μη σας ξαναδώ, εννοώντας να πάρω ιούνιο το πτυχίο επιτέλους:P)
Αυτά απο εμένα.
P.S. προς τα προηγούμενα 1. Ο μικρός Σάκης ειδικά πέρισυ ήταν συνεπέστατος στα επιλογής που έπρεπε να παρακολουθήσει. Δίκτυα έκανε τα εργαστήρια του και στις παρακολουθήσεις δεν πήγαινε γιατι ήξερα αυτά που ειπώνονταν. Επίσης αριθμητική απλά δεν είχε νόημα παρακολούθησης. 2. Σε ότι αφορά το θάψιμο που λές, αναφέρεσαι οτι ήθελα να θάψω αυτούς που ήταν μέσα? Γιατί με βρίσκει παγερά αδιάφορο το ποιός ήταν μέσα. Εγώ φώναξα για την περίπτωση που ήθελαν άλλα παιδιά απέξω να μπούν και δεν τα αφήσατε με το πρόσχημα της κατάληψης ενώ άλλα παιδιά μπαίναν τελικά. Αλλά τέσπα το λύσαμε αυτό ας μήν το ξανανοίξουμε. Απλά πιστεύω ότι θα ήταν καλό απο εδώ και στο εξής, αν ζητήσουν παιδιά να μπούν να τα αφήσετε. Θα εκτιμηθεί νομίζω ακόμα και απο αυτούς που ήταν κατά της κατάληψης.
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: 17 Ιανουάριος, 2007, 09:35:00 από Goratrix »
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
TooL667
Μέλος

Φύλο: 
|
 |
« Απάντηση #8 στις: 18 Ιανουάριος, 2007, 07:12:38 » |
|
Απλά για να μην το αφήνουμε να αιωρείται …
Δεν υπάρχει κανένα εργαστήριο ανοιχτό πέρα από τα σαράβαλα στο ισόγειο. Κανείς δεν έχει πει όχι σε κανέναν να χρησιμοποιήσει το wifi ή τα σαράβαλα. Το πίο εύκολο για να το διαπιστώσει κανείς είναι να έρθει μία βόλτα να στηρίξει και την κατάληψη του (επιτέλους)!
Υ.Γ. Δεν δαγκώνουμε!!!
|
|
|
|
« Τελευταία τροποποίηση: 18 Ιανουάριος, 2007, 07:23:57 από TooL667 »
|
Καταγράφηκε
|
...υπάρχουν λίγοι που έλκονται από τη φωτιά, οι περισσότεροι προσδοκούν να πνιγούν στο ξύπνημα των ονείρων τους...
|
|
|
|
Goratrix
|
 |
« Απάντηση #9 στις: 18 Ιανουάριος, 2007, 08:36:44 » |
|
Ναι αυτό είναι όντως ένα θέμα που με είχε προβληματίσει και εμένα. Γιατί ΟΚ έκλεισε η σχολή, γίναν οσα γίναν, καλώς ή κακώς. Αλλά where in the lords name είναι οι 100 και κάτι που ψήφισαν υπέρ? Εκτός και αν τελικά είναι στην νοοτροπία του Έλληνα γενικά, να τον "ρίχνει" μια φορά το χρόνο και όλα τα υπόλοιπα να τα περιμένει να γίνουν στο αυτόματο απο τους εκλεγόμενους.. Πέραν απο τα ενεργά μέλη του συλλόγου και κανα 2-3 φίλους τους, φαντάζομαι δεν πατούσε και κανας άλλος εκτός και αν ήταν κανα πάρτυ ή προβολή. Ναι ή όχι? Anyway, αυτό τώρα είναι άααααααλλη μεγάλη κουβέντα.
|
|
|
|
|
Καταγράφηκε
|
|
|
|
|