Φοιτητική Ανεξάρτητη Κίνηση - Πληροφορική Ιωαννίνων
12 Φεβρουάριος, 2012, 15:55:04 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα: Ύστερα από τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε είμαστε και πάλι online. Για τυχόν προβλήματα στείλτε ένα mail στο contact [at] fak-uoi.gr

Αρχική   Βοήθεια Αναζήτηση Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Internet στα Ιωάννινα  (Αναγνώστηκε 2374 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
priest91
Μέλος
*

georgepriest@windowslive.com
Προφίλ E-mail
« στις: 26 Αύγουστος, 2009, 15:51:46 »

Επειδη περασα πληροφορικη ιωαννινων και θα ερθω σε κατι μερες απο αθηνα,θα ηθηλα να μου πειτε ποια εταιρια να προτιμησω για ιντερνετ?
Καταγράφηκε

Giving money and power to government is like giving whiskey and car keys to teenage boys
melgerath
Μέλος
*

Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: 26 Αύγουστος, 2009, 18:10:08 »

Βασικά δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα εδω και καμια 2ετία όταν έψαχνα πάροχο αλλά γενικά νομίζω οτι όλες οι εταιρίες εχουν εδώ ιδιόκτητο δίκτυο(τότε μονο η Forthnet θα έφερνε ,αν και καθηστέρησε λιγο),Άρα το θέμα είναι καθαρά οι χρεώσεις -ταπεινή μου άποψη μακριά απο οτέ γιατι θα ταλαιπωρηθείς λίγο.Τώρα όποιος ξέρει τίποτα περισσότερο ας το βοηθήσει το παιδί...
Καταγράφηκε
hakuna_matata
Μέλος
*

Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 27 Αύγουστος, 2009, 06:48:43 »

λοιπόν όσον αφορά τον ιντερνετ σκόπιμο είναι να κάνεις μια έρευνα αγοράς για να βρείς το κατάλληλο για σένα πακέτο. Mπορείς να ρίξεις και εδώ μια ματιά. Επιπλέον μιας και έρχεσαι απο Αθήνα και ίσως να μην γνωρίζεις απο Ιωάννινα να ξέρεις ότι το κατάστημα του ΟΤΕ μπορείς να το βρείς 28ης Οκτωρίου (απέναντι απο το Α.Τ) ενώ το κεντρικό κατάστημα της forthnet βρίσκεται στην Δωδώνη(δεν θυμάμαι αριθμό αλλά είναι κοντά στα τσιπουράδικα). Και οι 2 δρόμοι είναι κεντρικοί και όποιον και να ρωτήσεις θα ξέρει να σου απαντήσει

καλή αρχή και καλή φοιτητική ζωή...
Καταγράφηκε

Το βιβλίο με τα ταξίδια του Μάρκο Πόλο, περιπέτεια της ελευθερίας, γράφτηκε στη φυλακή της Γένοβας.
Ο Δον Κιχώτης, άλλη περιπέτεια της ελευθερίας, γεννήθηκε στη φυλακή της Σεβίλλης.
priest91
Μέλος
*

Προφίλ E-mail
« Απάντηση #3 στις: 27 Αύγουστος, 2009, 07:23:29 »

Ευχαριστω,το φοιτητικο ιντερνετ το δικαιουνται ολοι?
Καταγράφηκε

Giving money and power to government is like giving whiskey and car keys to teenage boys
hakuna_matata
Μέλος
*

Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 27 Αύγουστος, 2009, 08:06:54 »

απ' ότι θυμάμαι ναι
Καταγράφηκε

Το βιβλίο με τα ταξίδια του Μάρκο Πόλο, περιπέτεια της ελευθερίας, γράφτηκε στη φυλακή της Γένοβας.
Ο Δον Κιχώτης, άλλη περιπέτεια της ελευθερίας, γεννήθηκε στη φυλακή της Σεβίλλης.
Nikos
Μέλος
*

Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 27 Αύγουστος, 2009, 13:49:25 »

Πέρα από ΟΤΕ και Forthnet δίκτυο στα Γιάννενα έχουν και HOL και Tellas... Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν μπορείς να μπεις στους εναλλακτικούς παρόχους εφόσον δεν διαθέτεις ήδη ενεργή γραμμή τηλεφώνου (το λέω γιατί στις αρχές αυτό δεν γινόταν, έπρεπε να συνδεθείς στον ΟΤΕ και μετά να ενεργοποιηθεί η adsl γραμμή από τον εναλλακτικό πάροχο... Βέβαια αυτό γινόταν επειδή οι εταιρίες αυτές δεν είχαν φέρει ακόμα το ιδιόκτητο δίκτυο τους). Προσωπικά δεν θα έβαζα ούτε HΟL ούτε Tellas γιατί έχω ακούσει πολλά προβλήματα από πελάτες και των δύο (για την πρώτη λόγω βλάβης στη γραμμή ο άνθρωπος δεν είχε ίντερνετ για καιρό και δεν ερχόταν κανένας να τσεκάρει τη βλάβη-εκτός του ότι δεν υπάρχει "αντιπρόσωπος"-μαγαζί της HOL στα Γιάννενα και για την δεύτερη γενικά κάποιοι γνωστοί μου που είχαν, γενικά η σύνδεσή τους ήταν πολύ ασταθής, είτε σερνόταν είτε αποσυνδεόταν συχνά)

Οπότε μένουν OTE και Forthnet. Θα ψήφιζα forthnet λόγω ταχύτερης πρόβασης σε χαμηλότερη τιμή (άλλο να μπαίνεις θεωρητικά με 24 κι άλλο με 2 μέσω Δίοδος και να πληρώνεις περισσότερα!) Βέβαια πιστεύω ότι ο πΟΤΕς είναι πιο σταθερός... Τέλος πάντων, η επιλογή είναι δική σου..!

Να σε καλοσορίσω κι εγώ στη σχολή (αχχχ! που να 'ξερες τι έχεις να τραβήξεις!!! - χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω winkkkk) )
Καλή προσαρμογή και καλή αρχή... (Γιατί για φοιτητική ζωή δεν το συζητώ, οι περισσότεροι καλά περνούν!)
Καταγράφηκε
priest91
Μέλος
*

Προφίλ E-mail
« Απάντηση #6 στις: 27 Αύγουστος, 2009, 17:28:19 »

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.Απ'οτι φενεται forthnet θα βαλω οπου εχω και στην αθηνα..
μηπως ξερετε ποσο θα καιρο θα παρει η ενεργοποιηση της συνδεσης γιατι αθηνα μου ειχε παρει ενα μηνα περιπου και επειδη θα ανεβω το σαββατοκυριακο αν ηταν να κανω και την αιτηση για το νετ...ευχαριστω πολυ παντως
Καταγράφηκε

Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: