Φοιτητική Ανεξάρτητη Κίνηση - Πληροφορική Ιωαννίνων
30 July, 2010, 10:40:05 *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
News: Ανοιχτή Συνέλευση ΦΑΚ Σάββατο 20/3/2010, ώρα 16:00, αίθουσα Ι4

Home   ΦΑΚ-Tracker Help Search Links Gallery Chat Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Pascal problem!!!  (Read 406 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
@Teo@
Μέλος
*

View Profile
« on: 22 November, 2008, 11:31:27 »

paidia opoios mporei na me voithisei tha to ektimousa poli mexri tis 24/11/2008.

Να γραφει προγραμμα σε Pascal  (+ λογικο διαγραμμα) που διαβαζει τον προφορικο και τον γραπτο βαθμο (στις Πανελλαδικες) ενος μαθητη στον προγραμματισμο, καθως και το ονοματεπωνυμο του. Αν ο προφορικος ειναι μεγαλυτερος ή μικροτερος απο τον γραπτο κατα 5 μοναδες, τοτε ο προφορικος βαθμος αναπροσαρμοζεται ετσι ωστε να απεχει 3 μοναδες απο τον γραπτο. Στη συνεχεια να υπολογιζει τον τελικο βαθμο δεδομενου οτι αυτος προερχεται απο το 30% του προφορικου και το 70% του γραπτου. Να εμφανιζει τελος, το ονοματεπωνυμο του μαθητη και το ΜΟ στο μαθημα. Αν ο μεσος ορος ειναι πανω απο 10 να εμφανιζει <<Προαγεται>>, αλλιως <<Απορριπτεται>>.

Υ.Γ: ειμαι μαθητης της 3ης λυκειου και απλα δεν τα παω καλα με τον προγραμματισμο..εχω κανει διαφορες προσπαθειες αλλα δεν ειναι το forte μου.. Ευχαριστω εκ των πρωτερον.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: