Φοιτητική Ανεξάρτητη Κίνηση - Πληροφορική Ιωαννίνων
06 Φεβρουάριος, 2012, 19:12:52 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα: Ύστερα από τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε είμαστε και πάλι online. Για τυχόν προβλήματα στείλτε ένα mail στο contact [at] fak-uoi.gr

Αρχική   Βοήθεια Αναζήτηση Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: VisualBasic provlima!  (Αναγνώστηκε 968 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
@Teo@
Μέλος
*

Προφίλ
« στις: 22 Νοέμβριος, 2008, 11:20:16 »

paidia opoios mporei na me voithisei tha to ektimousa poli mexri tis 26/11/2008.

1) καντε σε Visual Basic  την παραπανω φορμα.... οπως φενεται στο σχημα. Μετα να γραψετε προγραμμα το οποιο, οταν ο χρηστης κλικαρει στο <<cmdMax>>, θα υπολογιζει το μεγιστο μεταξυ των ακεραιων που εχει πληκτρολογησει ο χρηστης στα <<txtNum1>> και <<txtNum2>> και θα τον εμφανιζει στη ετικετα <<lblMax>>.

2) γραψτε προγραμμα (στην ιδια φορμα) το οποιο θα διαβαζει εναν πραγματικο απο το πλαισιο κειμενου <<txtReal>> και θα εμφανιζει τον μικροτερο ακεραιο, ο οποιος ειναι >= απο τον δοθεντα αριθμο, οταν ο χρηστης κλικαρει στο <<cmdNextInt>>.

Υ.Γ: ειμαι μαθητης της 3ης λυκειου και απλα δεν τα παω καλα με τον προγραμματισμο..εχω κανει διαφορες προσπαθειες αλλα δεν ειναι το forte μου.. Ευχαριστω εκ των πρωτερον.
Καταγράφηκε
melgerath
Μέλος
*

Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: 22 Νοέμβριος, 2008, 13:42:39 »

@Τεο@,
Απ' ό,τι διαβασα και στο άλλο post που έκανες κατι μου λέει οτι τρέχεις για εργασίες και θές κάποιος να σου τις κάνει.Προσωπικά αυτό που ρωτάς δεν το γνωρίζω αλλά αν υπάρχει τρόπος να μάθεις προγραμματισμό είναι να προσπαθείς απο μόνος σου...Οπότε καλά κουράγια...
Το forum αυτό αναφέρεται κυρίως σε φοιτητές και μάλιστα έχει μια πολιτική χροιά, οπότε  μάλλον θα πρέπει να στραφείς κάπου αλλού για  να λύσεις το πρόβλημα...
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: