|
---
Επισκέπτης
|
 |
« Απάντηση #10 στις: 18 Οκτώβριος, 2008, 19:41:15 » |
|
Οι στιχοι του τραγουδιου uncencored :P =============================
Μου είπαν να μπω στη ΔΑΠ την πρωτοπόρα παράταξή που είναι πρώτη εδώ και δεκαπέντε χρόνια σερί την εγγραφή μου συμπληρώσαν για να μην κουραστώ ενώ μία μουνάρα μου μιλούσε με ξωβυζό.
ΔΑΠ, ΔΑΠ, ΔΑΑΑΠ
Με γλυκοκοίταζε με λάγνο βλέμμα σπινθηριστό και μου 'λέγε πως θα περάσεις καλά με εμάς εδώ με ενημέρωσε για club, σκυλάδικα και cafe της έδωσα τον αριθμό μου μπας και βγούμε ποτέ.
Πήγαμε για σφηνάκια με άλλα δεκαπέντε παιδιά με κέρασαν όλη την κάβα και φιστίκια πολλά η κοπελιά μου λικνιζόταν στον γαβ γαβ τον ρυθμό έγινα ντίρλα, ξέρασα τα άντερά μου στο σκαμπό.
ΔΑΠ, ΔΑΠ, ΔΑΑΑΠ πρώτη και καλύτερη εσύ! ΔΑΠ, ΔΑΠ, ΔΑΑΑΠ η πρωτοπόρα παράταξή! ΔΑΠ, ΔΑΠ, ΔΑΑΑΠ οι γκόμενες με κάνουν τρελό! ΔΑΠ, ΔΑΠ, ΔΑΑΑΠ γι' αυτό θα μπω στη ΔΑΠ και εγώ..
ΔΑΠ, ΔΑΠ, ΔΑΑΑΠ
Στην πρώτη μου συνέλευση είδα κάτι άλλους εκεί μου 'λέγαν στις μεταρρυθμίσεις δείξε ανυπακοή κάτι για νόμους πλαίσια, μπολόνιες και κάτι ΚΕΣ μην τους ακούς μου 'λέγαν οι γαλάζιες συντρόφισσες
Τα αυτιά μου έκλεισα και άκουσα τον μέγα αρχηγό που φώναζε πως αυτό είναι οπισθοδρομικό και πως η χώρα μας είναι πλέον ευρωπαϊκή γι' αυτό και πρέπει να υπακούει σε κάθε εντολή
Έτσι κι εγώ υποστήριζα τον μπλε τον πρωθυπουργό έμαθα ατάκες ν' απαντάω σε κάθε αριστερό ωραία περνούσα στην αγκάλη του γαλάζιου πουλιού μέχρι που ξάφνου είδα τον πάτο του πορτοφολιού..
Φτωχός καρμίρης ήμουν μα έδινα εβδομήντα λεπτά για εισιτήριο και νοίκι τριακόσα ευρά.. τον Σπύρο ρώτησα γιατί το υποστηρίζουμε αυτό? Μα εκείνος μου 'πε σκάσε κοίτα πως κουνιέται η Σμαρώ
ΔΑΠ, ΔΑΠ, ΔΑΑΑΠ πρώτη και καλύτερη εσύ! ΔΑΠ, ΔΑΠ, ΔΑΑΑΠ πρώτη και στη διασκέδασή! ΔΑΠ, ΔΑΠ, ΔΑΑΑΠ έχει και καυτά θηλυκά ΔΑΠ, ΔΑΠ, ΔΑΑΑΠ εκδρομή στην Μύκονο μονάχα με διακόσα ευρά διακόσα ευρά
ΔΑΠ, ΔΑΠ, ΔΑΑΑΠ
Άρχισε η νέα χρονιά ακρίβυνε και το αστικό και το φαΐ της λέσχης έμοιαζε με κλούβιο αβγό μονάχα ένα σύγγραμα ήτανε πια δωρεάν μα η ΔΑΠαρα λέει πως το χρήμα δεν είναι το παν.
Μα κάθε μήνα έμενα άφραγκος στις 18 και λέω “γιατί να μην προτείνουμε τζάμπα φαγητό?” οι δαπογκόμενες εχάσαν δέκα πόντους καλτσόν και μου είπαν κάτι τέτοιο είναι απλά αδυνατόν..
Δεν γίνεται να βλάψουμε τον προϋπολογισμό! Οι επιχειρήσεις είναι μέρος της παιδείας ζωτικό κοίταξε να τα βγάλεις πέρα και να ψηφίζεις ΔΑΠ και μην τα θες όλα δικά σου τρώγε μόνο κεμπάπ.
Έτσι τις ρώτησα, “ποιων προστατεύουμε το ρευστό?” “Των φοιτητών το πορτοφόλι ή το κυβερνητικό?” Έμειναν αποβλακωμένες και έδειξαν το βυζί γι' αυτό τους έστειλα στο διάολο και την ΔΑΠ τους μαζί.
ΔΑΠ, ΔΑΠ, ΔΑΑΑΠ πρώτη και καλύτερη εσύ! ΔΑΠ, ΔΑΠ, ΔΑΑΑΠ ενάντια στον απλό φοιτητή! ΔΑΠ, ΔΑΠ, ΔΑΑΑΠ στο γλείψιμο είστε απλά φοβεροί! ΔΑΠ, ΔΑΠ, ΔΑΑΑΠ μα τι καριόλα παράταξή!
ΔΑΠ, ΔΑΠ, ΔΑΑΑΠ Πουστράκια νεοφιλελευθερισμού ΔΑΠ, ΔΑΠ, ΔΑΑΑΠ οι λύκοι εκπρόσωποι προβατού! ΔΑΠ, ΔΑΠ, ΔΑΑΑΠ κι ο πράσινος ο κλώνος μαζί! ΔΑΠ, ΔΑΠ, ΔΑΑΑΠ μα τι καριόλααα..! ΔΑΠ ΠΑΣΠ παράταξή
ΠΑΣΠ-ΔΑΠ
|