Φοιτητική Ανεξάρτητη Κίνηση - Πληροφορική Ιωαννίνων
12 Φεβρουάριος, 2012, 03:29:03 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα: Ύστερα από τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε είμαστε και πάλι online. Για τυχόν προβλήματα στείλτε ένα mail στο contact [at] fak-uoi.gr

Αρχική   Βοήθεια Αναζήτηση Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: aporia sxetika me tracker  (Αναγνώστηκε 1789 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
epas
Μέλος
*

Προφίλ
« στις: 14 Δεκέμβριος, 2007, 12:06:42 »

kalhspera sas paidia!!edw kai arketo kairo pedeyome na ftiaksw ena tracker alla xwris apotelesma!!exw brei kata kairous diafora programata gia to pws na ftiakseis ena tracker alla tipota!etsi apofashsa na rwthsw esas epi tou thematos mias kai exete ftiaksei ena poly wraio tracker!!
egw host exw kai kapoia programata gia na ftiaxneis tracker...alla meta ti prepei na kaneis??
eyxaristw poly paidia!!!
Καταγράφηκε
---
Επισκέπτης
« Απάντηση #1 στις: 16 Δεκέμβριος, 2007, 12:37:08 »

Αυτο που χρειαζεται ειναι να φτιαξεις μια βαση δεδομενων (λογικα θα σου παρεχεται απο τον Host που σου δινει τον χωρο).
Στη συνεχεια επελεξε καποιο απο τα προγραμματα που εχεις κατεβασει, εμεις χρησιμοποιουμε το Btitracker ( http://www.btiteam.org/ ).
Ακολουθησε τις διαδικασιες εγκαταστασης του εκαστοτε προγραμματος και δεν θα εχεις προβλημα. Αν εχεις καποια αλλη απορια εδω ειμαστε :).
Καταγράφηκε
epas
Μέλος
*

Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 16 Δεκέμβριος, 2007, 14:50:08 »

ναι εχω φτιαξει μια βαση mysql αλλα μετα κολλαω.....δηλαδη τι πρεπει να κανω αφου ανεβασω ολα τα αρχεια στο server??πρεπει να τρεξω κατι ωστε να ξεκινησει να γινετε η εγκατασταση του προγραμματος??αν μπορειτε να μου γραψετε ενα how to ας πουμε θα ηταν οτι καλυτερο!!
ευχαριστω πολυ!!!
Καταγράφηκε
---
Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: 16 Δεκέμβριος, 2007, 22:01:54 »

Στη συνεχεια ψαξε ειτε για καποιο αρχειο install.php ή για καποιον φακελο install. Αφου το βρεις γραψε στη διευθυνση σου πανω στο url το path. δηλαδη για παραδειγμα: www.<yoursite>.gr/install αν ειναι directory.

Καποια στιγμη θα σου ζητησει τα στοιχεια για τη βαση δεδομενων που εχεις φτιαξει οπως το username, password. Στο hostname βαλε "localhost". Συνηθως θα σου ειναι ενταξει. Διαφορετικα επικοινωνησε με τον παροχεα φιλοξενιας του χωρου σου.
Καταγράφηκε
epas
Μέλος
*

Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 17 Δεκέμβριος, 2007, 07:37:52 »

οκ ευχαριστω πολυ!!κατι τελευταιο!!η εγκατασταση ειναι τοσο απλη??δν θελει γνωσεις πανω σε html η κατι παρομοιο??
Καταγράφηκε
---
Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: 17 Δεκέμβριος, 2007, 09:49:17 »

Ε ναι βασικα απλη ειναι, εχει και αναλυτικες οδηγιες το προγραμμα που θα εγκαταστησεις.

Ποιο σκεφτεσαι να βαλεις?
Καταγράφηκε
epas
Μέλος
*

Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: 17 Δεκέμβριος, 2007, 12:43:41 »

να σου πω δεν ξερω ακομα πιο θα βαλλω!!εσυ πιο μου προτεινεις??κανενα ευκολο......δηλαδη δεν χρειαζετε να εχω γνωσεις πανω σε html για να κανω το install??εμενα ετσι μου ειχαν πει.......
Καταγράφηκε
NIKIFOROSGR
Μέλος
*

Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: 23 Δεκέμβριος, 2007, 04:57:22 »

paidia mou leei sto 3o vhma

dbconn: mysql_connect: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2)

dhladh ?

thx
Καταγράφηκε
epas
Μέλος
*

Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: 23 Δεκέμβριος, 2007, 09:30:12 »

file to problhma einai me thn mysql sou!!egw thelw na rwthsw me to programma ayto pws mporw na anebasw to ratio sta mellh??na dwsw px 50mb ratio se olous!!pws ginete ayto??thelei kapoio allo programma??
Καταγράφηκε
Σελίδες: [1]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: