Φοιτητική Ανεξάρτητη Κίνηση - Πληροφορική Ιωαννίνων
09 Φεβρουάριος, 2012, 12:44:17 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα: Ύστερα από τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε είμαστε και πάλι online. Για τυχόν προβλήματα στείλτε ένα mail στο contact [at] fak-uoi.gr

Αρχική   Βοήθεια Αναζήτηση Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1] 2   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Καταγγέλλουν δολοφονική επίθεση κατά φοιτητή  (Αναγνώστηκε 1446 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
gmargari
Μέλος
*

Προφίλ WWW E-mail
« στις: 07 Ιούνιος, 2007, 15:35:49 »

Χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο δέχτηκε χθες φοιτητής που συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας Πολεοδομίας Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, σύμφωνα με καταγγελία της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΚΚΕ. Ο φοιτητής νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και, σύμφωνα με συμφοιτητές του, δέχτηκε επίθεση όταν μπήκε στη μέση για να χωρίσει δύο άτομα που ύστερα από λεκτική κόντρα είχαν πιαστεί στα χέρια.

Ο πρόεδρος του τμήματος, Παντελής Σκάγιαννης, σημείωσε πως «μετά από πληροφόρηση που είχε από τον γιατρό του νοσοκομείου, ο φοιτητής δέχτηκε χτυπήματα από αιχμηρό αντικείμενο. Είναι μάλιστα τυχερός που δεν χτυπήθηκε κάποιο όργανο. Ο φοιτητής, που είχε κανονικά τις αισθήσεις του, παρακολουθούνταν προληπτικά από τους γιατρούς νοσηλευόμενος χθες στο νοσοκομείο».

Σύμφωνα με τον κ. Σκάγιαννη, εξωπανεπιστημιακοί χτύπησαν το φοιτητή. Ο ίδιος μάλιστα είπε τα εξής: «Τα όσα συνέβησαν είναι απαράδεκτα. Καταγγέλλω επίσης το γεγονός πως εξωπανεπιστημιακοί εισέβαλαν στη γενική συνέλευση του φοιτητικού συλλόγου του τμήματός μας και άσκησαν βία κατά φοιτητή».

«Την ώρα που είχαμε εμείς σαν φοιτητικός σύλλογος γενική συνέλευση, διεξαγόταν και η συνέλευση του παράνομου συλλόγου που έχουν συστήσει οι παρατάξεις ΕΑΑΚ και ΠΚΣ. Ξαφνικά άρχισαν οι διαπληκτισμοί και έγιναν συμπλοκές, ενώ μετά από δέκα λεπτά σταμάτησαν. Δεν ξέρω αν ο φοιτητής τραυματίστηκε από εξωπανεπιστημιακούς. Πάντως τα όλα γεγονότα είναι απαράδεκτα», τόνισε ο πρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου του τμήματος Θανάσης Δερβίσης.

Ο πατέρας του φοιτητή, Γιώργος Γώγος, σημείωσε πως «έγινε συμπλοκή ανάμεσα σε δύο φοιτητές, ο γιος μου μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει. Τότε του επιτέθηκε ένα άλλο άτομο, το οποίο τον χτύπησε σε τρία σημεία, ενώ ένα χτύπημα παραλίγο να φτάσει στο συκώτι. Οι γιατροί μού είπαν ότι είναι εκτός κινδύνου. Ανησυχώ για την τύχη του παιδιού μου, αλλά ανησυχώ και γι' αυτόν που έκανε την απόπειρα και τον πατέρα του».

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΚΚΕ μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της καταγγέλλει ότι «τη δολοφονική επίθεση πραγματοποίησαν στελέχη της ΔΑΠ του Τμήματος Χωροταξίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και εξωπανεπιστημιακά στοιχεία» και προσθέτει ότι «τα συγκεκριμένα μέλη της ΔΑΠ, μαζί με τους εξωπανεπιστημιακούς, εκτόξευσαν απειλές όπως "καθίστε καλά, γιατί θα σας σκοτώσουμε" εναντίον μελών της ΚΝΕ, αλλά και άλλων φοιτητών που συμμετείχαν στη συνέλευση του συλλόγου τους. Η καταγγελία αρκετών φοιτητών για την παρουσία "φουσκωτών", σύμφωνα με πληροφορίες, "μπράβων" σε νυχτερινά κέντρα από την έναρξη της συνέλευσης, καθώς και η προσπάθεια διάλυσής της αποδεικνύουν ότι τα επεισόδια ήταν προσχεδιασμένα».

[ πηγή: enet.gr ]

==========================================================

Πρόσφατα δε λέγαμε με έναν αγαπητό προπτυχιακό ΔΑΠίτη φοιτητή κάτι για ...
πως το λέγαμε να δεις ...
...
...
α, ναι, το θυμήθηκα:

ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΑΠ ?
ropaloooooo ropaloooooo ropaloooooo
Καταγράφηκε

"I would like to change the world, but they won't give me the source code."
dgtfeargr
Επισκέπτης
« Απάντηση #1 στις: 08 Ιούνιος, 2007, 17:09:05 »

Η Συζήτηση μέσα στο Forum για τους Τραμπουκισμούς έχει γίνει πολλές φορές και έχει κάνει τον κύκλο της. Αλλά άς επαναλάβω μερικά πράματα αν και θα γίνω κουραστικός.

Το έχω πεί επανελλειμένα ότι η Δαπ πολλές φορές στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε φασαρίες. Και εσείς έχετε συμφωνήσει ότι και άλλες παρατάξεις έχουνε στραφεί εναντίων μελών της Δαπ χειροδικώντας (ειδικά ΕΑΑΚίτες στη Θεσ/νίκη) και με αυτά και με αυτά έχουμε καταλήξει σε απο κοινού καταδίκη των τραμπουκισμών από όποιους και άν προέρχονται σε όποιους και αν έχουν στόχο Σωστά;;;

Μακάρι με τον ίδιο ζήλο που αναφέρετε της επιθέσεις σε μέλη αριστερών παρατάξεων να αναφέρατε και τις διάφορες επιθέσεις (που έχουνε γίνει κατά καιρούς) κατά μελών της Δαπ (που πολλές φορές και επανελλειμένα έχουνε γίνει στη Θεσ/νίκη με τραυματισμούς Δαπιτών) αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις σιωπάτε....

Εγώ ακόμα περιμένω να βγεί ο Βασίλης στο Forum και να αρνηθεί αυτό που εγώ είχα πληφορηθεί τότε με την φασαρία στην Γενική Συνέλευσή στα Υλικά, ότι δηλαδή είχε προσπαθήσει να μαζέψει κόσμο και να ανεβάσει στη Πληροφορική για να επιτεθούνε εναντίων των μελών της Δαπ Πληροφορικής που βρισκότανε εκείνη την ώρα στη σχολή. Σε προηγούμενο Post είχα αναφερθεί με κάθε λεπτομέρεια σε αυτό το συμβάν και είχα αναφέρει με κάθε λεπτομέρεια αυτά που είχα ακούσει από το συγκεκριμένο άτομο.

http://www.fak-uoi.gr/forum/index.php?topic=163.0

Παράθεση
Το εύχομαι να μην σκέφτεσε έτσι αλλά εγώ άλλα έμαθα από κάτι παιδιά στα Υλικά. Ώς γνωστόν πρίν από μερικές μέρες έγινε μια φασαρία στη συνέλευση των Υλικών. Εκεί μετά από προκλήσεις και των 2 πλευρών παραλίγο τα πράγματα να ξεφύγουνε εκτός ελέγχου. Τώρα φοβούμενη την περίπτωση αυτή τα "παιδιά" από τα Υλικά καλέσανε και μέλη της ΦΑΚ από τη σχολή μας και μαζευτήκανε όλοι μαζί περίμένοντας επίθεση από μέλη της ΔΑΠ. Φυσικά αυτή η "επίθεση" δεν έγινε ποτέ από την Δαπ αποδυκνύοντας ότι η Δαπ είναι εναντίων των τραμπουκισμών. Εγώ έμαθα ότι όταν καταλάβατε ότι οι Δαπίτες δεν θα μαζεύονταν για ξύλο φίλε Βασίλη πρότεινες στα παιδιά που είχανε μαζευτεί να ανεβείτε στη Πληροφορική να δείρετε τους Δαπίτες της Πληροφορικής αλλά τα υπόλοιπα παιδιά αρνήθηκαν λέγοντάς σε: "Άσε δεν θέλουμε να μπλέξουμε τώρα χωρίς λόγο". Είδες τα νέα πως μαθεύονται. Τώρα πιθανό είναι να τα αρνηθείς όλα αυτά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συνέβησαν. Οπότε με τα τελευταία γενόμενα όχι μόνο σκέφτεσε έτσι αλλά σκέφτεσε πολύ χειρότερα καθιστώντας σε σε επικύνδινο άτομο. Οπότε επικύνδινο άτομο δεν είμαι εγώ, όπως έλεγες στη συνέλευση της Διαγραφής, αλλά ΕΣΥ που προσπαθείς να οργανώσεις ομάδα για να δείρεις μέλη της ΔΑΠ Πληροφορικής. Είπαμε δεν γουστάρεις παρατάξεις στη σχολή αλλά μην μας δείρεις κιόλας αδερφέ....

Τέλος εγώ σε θεωρώ αγαπητό φοιτητή και δεν το λέω ειρωνικά όπως εσύ διότι δεν έχω προσωπικά ούτε μαζί σου ούτε με κανέναν και δεν μπερδεύω τα προσωπικά με τα πολιτικά όπως κάνατε και εσείς την μέρα της Γ.Σ. της "διαγραφής" μου.
« Τελευταία τροποποίηση: 08 Ιούνιος, 2007, 17:11:10 από dgtfeargr » Καταγράφηκε
gmargari
Μέλος
*

Προφίλ WWW E-mail
« Απάντηση #2 στις: 09 Ιούνιος, 2007, 10:56:20 »

Παράθεση από: dgtfeargr
[...] η Δαπ πολλές φορές στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε φασαρίες [...]

Δε μιλάμε για "παρελθόν"!

Είδες την ημερομηνία?!

07/06/2007: Πριν δύο μέρες!

(όχι πριν δύο μέρες το έγραψα, πριν δύο μέρες συνέβη, δες το άρθρο στην εφημερίδα).

Εννοείται ότι καταδικάζουμε κάθε είδους τέτοια ενέργεια, είτε είναι από ΕΑΑΚ, είτε από ΠΑΣΠ, από ΠΚΣ, από ΦΑΚ, από οπουδήποτε.

Απλά επειδή μιλάτε συνεχώς σε τέτοια γεγονότα που αφορούν την ΔΑΠ σε παρελθοντικό χρόνο. "Παλιά γινόταν αυτά" και καλά....
Δεν "ήταν" έτσι η ΔΑΠ, είναι έτσι η ΔΑΠ. Γιατί είναι πολύ συχνή δικαιολογία το "παλιά έκανε έτσι η ΔΑΠ, τώρα άλλαξε". Αρχίδια άλλαξε.

Και αναφέρθηκα σε σένα, όχι για προσωπικό λόγο, ούτε έχει σχέση με τη διαγραφή σου, απλά επειδή εσύ ήσουν αυτός που προσπαθούσες να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα στο προηγούμενο ποστ περί τραμπουκισμών, και έλεγε πως

Παράθεση
Φυσικά αυτή η "επίθεση" δεν έγινε ποτέ από την Δαπ αποδυκνύοντας ότι η Δαπ είναι εναντίων των τραμπουκισμών.

Απλά από τετοια γεγονότα φαίνεται πόσο κατά των τραμπουκισμών είναι.
Καταγράφηκε

dgtfeargr
Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: 10 Ιούνιος, 2007, 13:01:37 »

Παράθεση
Εννοείται ότι καταδικάζουμε κάθε είδους τέτοια ενέργεια, είτε είναι από ΕΑΑΚ, είτε από ΠΑΣΠ, από ΠΚΣ, από ΦΑΚ, από οπουδήποτε.
Άρα πρέπει να διώξεται κ τον Βασίλη από τη ΦΑΚ που πήγε να οργανώσει κάτι τέτοιο...Όπως έχω πεί σε 2 Post Μου
Καταγράφηκε
---
Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: 10 Ιούνιος, 2007, 14:31:06 »

1ον Επανειλλημενα εχουμε πει οτι κατι τετοιο δεν υφισταται. Το οτι σου το πε φιλος σου δεν μου λεει κατι. Κι εμενα ενας φιλος μου ειδε εξωγηινους...

2ον Τα λογια απο τις πραξεις απεχουν ετη φωτος (μια που πιασαμε το διαστημα).

3ον Η ΦΑΚ δεν ειναι οργανωση με καταστατικο και μελη και αρα δεν υφισταται ο ορος διαγραφη απο τη ΦΑΚ.

4ον Εαν πιστευεις στην αληθεια των λογων σου και μπορεις να το αποδειξεις, παρακαλω (και σε προκαλω) καντο στην επομενη Γ.Σ.

5ον Δεν νομιζεις οτι εχει γινει κουραστικο αυτο το ζητημα?

6ο και τελευταιο Η συνεχης και εσκεμμενη αναπαραγωγη ανυπαρκτων συμβαντων ειναι πραξη προβοκατορικη. Αμα θεωρεις αυτο το χαρακτηρισμο ως μια ενοια θετικη συνεχισε να το κανεις.
Καταγράφηκε
gmargari
Μέλος
*

Προφίλ WWW E-mail
« Απάντηση #5 στις: 10 Ιούνιος, 2007, 14:38:42 »

Και αν πω εγώ (και βάλω και 3 γνωστούς να με υποστηρίξουν) πως κάποιος φίλος σου είχε κάνει παρόμοιες σκέψεις για μένα, να με ξυλοκοπήσει ας πούμε, θα τους διαγράψουμε κι αυτούς?! Επειδή άκουσα ότι το σκέφτηκαν?

Να λέμε και λίγο ρεαλιστικά πράματα...

Εδώ σου λέω ότι ο άλλος ο μπράβος που φέραν οι ΔΑΠίτες μαχαίρωσε φοιτητή, και εσύ μου λες πως "άκουσες" από "κάποιον γνωστό" σου πως κάποιος από μας "σκέφτηκε" και "ήθελε" να οργανώσει ... κτλ...
Καταγράφηκε

dgtfeargr
Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: 10 Ιούνιος, 2007, 15:07:34 »

1.Για ποιον υπάρχουνε πιο πολλές πιθανότητες να λέει αλήθεια;;

1. Για το τρελό που βλέπει εξωγήινους
     2. Για ΕΑΑΚίτη που βρισκόταν στη Συνέλευση των Υλικών στη φασαρία μεταξύ ΔΑΠ-ΕΑΑΚ Υλικών (όπου περιγράφω το σκηνικό);;;

2.Τα λόγια από τις πράξεις δεν απ'έχουν πάντα έτη φωτός ούτε είναι πάντα υπόθεση κάποιον δευτερολέπτων ("θα πιώ νερό", και πάω και πίνω νερό)
αλλά όλα αυτά ισχύουν κατα περίπτωση (οπότε δεν είσαι επαρκής στο συλλογισμό σου)

3. Δεν ξέρω αν η ΦΑΚ δεν έχει καταστατικό και μέλη κ αν είναι αλήθεια αυτό που λές αλλά και αλήθεια αν είναι τότε : "μη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο των επόμενων εκλογών" , γιατί ψηφοδέλτιο και μέλη ψηφοδελτίου ΕΧΕΙ η ΦΑΚ

4. Δεν θα το κάνω ξεκάρφωτα στη Γ.Σ. μόνο αν τεθεί θέμα τραμπουκισμών. Αλλά και να το κάνω τα μέλη της Συνέλευσης δεν θα έχουνε παρακολουθήσει όλες τις συζητήσεις εδώ μέσα και θα είναι λίγο εκτός θέματος. Κ αν το κάνω θα μου ζητηθεί μα φέρω το φίλο μου στη Επόμενη Γενική Συνέλευση να το πεί δημόσια κάτι που δεν θα το κάνει και για λόγους προσωπικούς και για να μη εκτεθεί στους υπόλοιπα μέλη των ΕΑΑΚ
Εάν όμως ο Βασίλης βγεί και το διαψεύσει τότε θα καλέσω το Βασίλη και αυτό το φίλο μου να  του το διαψεύσει και μπροστά του (θα είμαστε μόνο οι 3 ΜΑΣ)

5. Δεν το επανέφερα εγώ γιατί έχω κουραστεί και εγώ αλλά αυτός που το επανέφερε ήταν ο gmarmari με το Post για τους τραμπουκισμούς. Μήπως έχετε λερωμένη την φωλίτσα σας γιαυτό σας έχει κουράσει  το θέμα;;;

6. Ψευδή γεγονότα είναι για σένα. Για μένα κ το φίλο μου και τους υπόλοιπους που έγινε αυτή η πρόταση είναι αλήθή! Άσχετα αν δεν το παραδεχτούνε ποτέ. Εφόσον εγώ θεωρώ ότι το γεγονός αυτό είναι αληθινό δεν θεωρώ τον εαυτό μου προβοκάτορα.

Να πώ και το άλλο. Σκεφτείτε ότι γινετε μια φασαρία στο ΠΧ. Στο φυσικό ΔΑΠ με αριστερούς. Και έτσι όπως μαζεύονται οι Δαπίτες προτείνε ένας Δαπίτης της Πληροφορικής να έρθουνε στη Πληροφορική να δείρουνε εσάς. Και το ακούς αυτό ΠΧ. από ένα φίλο σου που βρισκότανε εκεί φοιτητή του Φυσικού. Δεν θα τον πίστευες;
« Τελευταία τροποποίηση: 10 Ιούνιος, 2007, 15:09:30 από dgtfeargr » Καταγράφηκε
---
Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: 10 Ιούνιος, 2007, 15:40:43 »

To αντιστοιχο αυτης της κουβεντας στη C Γιαννη λεγεται ατερμονος βροχος.

Οχι ισχυει
οχι δεν ισχυει
οχι ισχυει
οχι δεν ισχυει
...

Φερτα στη Γ.Σ. ντε να τελειωνουμε... (δηλαδη οχι εσυ, καποιος αλλος, γιατι δεν μπορεις να συνδικαλιστεις στον συλλογο πληροφορικης).

Βασικα σκεφτομουν να γραφα κι αλλα... πιστευω πως δεν εχει κανενα νοημα ομως πλεον.
« Τελευταία τροποποίηση: 10 Ιούνιος, 2007, 15:51:36 από --- » Καταγράφηκε
TooL667
Μέλος
*
Φύλο: Άντρας

Προφίλ WWW
« Απάντηση #8 στις: 11 Ιούνιος, 2007, 05:24:12 »

segmentation fault (core dumped)

χρειάζεσαι debug...

προτείνω να ανοίξει ένα topic για φήμες και κουτσομπολιά, έτσι ώστε τα παιδιά του star να μπορούν να ξεδίνουν  ελεύθερα...
Καταγράφηκε

...υπάρχουν λίγοι που έλκονται από τη φωτιά, οι περισσότεροι προσδοκούν να πνιγούν στο ξύπνημα των ονείρων τους...
dgtfeargr
Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: 11 Ιούνιος, 2007, 09:03:09 »

Εντάξει , τελευταία λύση η κοροϊδία , ειρωνία και η μείωση της σημαντικότητας του γεγονότος.

Δεν ξέρω για σένα Πετρο και σένα Τοοl667 και για τους υπόλοιπους αλλά την Αλήθεια την ξέρουμε εγώ και ο Βασίλης...

Καταγράφηκε
Σελίδες: [1] 2   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: