Πανω που νομιζα πως ειχε ληξει το ζητημα...
Μα γιατί αφού η διαφωνία είναι παράγοντας εξέλιξης, όπως είχες πεί
Για τη διαγραφη σου, υπενθυμιζω πως ειμασταν σε περιοδο καταληψεων και ειχε γινει γνωστο, καθως υπηρχε και το κειμενο του συντονιστικου οποτε ακαλεστοι ακριβως δεν ηρθαν, παντως δεν καλεστηκαν απο εμας και σε καμια περιπτωση δεν καλεστηκαν για ξυλο. ΕΛΕΟΣ!!!
Αν θυμασαι ο νεκταριος ηρθε και με ρωτησε αν παιζει να γινει κατι εναντιον σου και απαντησα κατηγορηματικα οχι. Μην τρελαθουμε κι ολας...
Για Αυτό πέταξαν 2 φορές μπουκάλια στο Σπύρο στην διάρκεια της Γ.Σ.
Τα καναλια σε καμια περιπτωση δεν ηρθαν απο εμας επισης. Αν θυμαμαι καλα ειχε γινει ενα σκηνικο στο πανεπιστημιο εκεινη τη μερα και για αυτο ηρθαν στο χωρο του πανεπιστημιου. Στη συνεχεια καποιος τους ειδοποιησε οτι γινεται συνελευση στη πληροφορικη και ηρθαν να παρουν πλανα.
Εγω ο ιδιος βγηκα και τους ειπα οτι δεν θα παρουν πλανα σε καμια περιπτωση. Και οχι μονο εξαιτιας της διαγραφης σου, αλλα και για προσωπικους λογους.
Για θυμησέ μου τι ακριβώς σκηνικό είχε γίνει στο πανεπιστήμιο;;; Η δεν είχε γίνει τίποτα;;;
Το σχολιο σου για τις εσωτερικες οδηγιες ενδεχομενως να προσβαλλει αρκετους απο τη ΦΑΚ. Παντως για οσους ξερουν πως συζηταμε στην ΦΑΚ ξερουν πως ολες μας οι συναντησεις ειναι ανοιχτες και γινονται σε χωρους του Πανεπιστημιου παντα (συνηθως Ι4). Ποτέ σε καφετεριες και λοιπα. Αυτα ειναι τακτικες αλλων...
Όπως και να έχει δεν πρόκειτε να βγώ με κάμερες στους δρόμους να δώ που μαζέυεστε. Αυτές είναι τακτικές άλλων
Η Γ.Σ. δεν ειναι λαικο δικαστηριο, ειναι ενα σωματειο με μελη και καταστατικο λειτουργιας. Παραβιασες εναν απο τους κανονες του και κριθηκες.
Οι γενικές συνελεύσεις φυσικά και δεν είναι Λαϊκά δικαστήρια αλλά η συγκεκριμένη της Διαγραφής μου είχε την μορφή Λαϊκού δικαστηρίου την οποία τη δώσατε εσείς. Και αν θυμάσαι καλά είχε πάρει το λόγο και ένα παιδί, ήτανε ένας μουσάτος από το Φυσικό νομίζω και είπε ότι εδώ είναι σαν Λαϊκό δικαστήριο και αυτό είναι λάθος
Οσο για το κοινωνικο στιγματισμο, ας προσεχες. Εσυ κρατουσες την σημαια, εσυ υπεγραφες στο διαδικτυο ως μελος της Χρυσης Αυγης, εσυ πηγες στην πορεια, οχι εγω. Η Γ.Σ. δεν ειναι λαικο δικαστηριο, ειναι ενα σωματειο με μελη και καταστατικο λειτουργιας. Παραβιασες εναν απο τους κανονες του και κριθηκες.
Ωραία. Μπορώ να βρώ βίντεο από πορείες που συμμετέχετε εσείς και καίτε όλη την Αθήνα μαζί με τους Γνωστούς/Αγνώστους να το δείξω στο σόι σας και να σας στιγματίσω ως "Αναρχικούς" αλλά αυτά είναι τακτικές άλλων
Το σχολιο για τον Βασιλη απαντηθηκε ηδη. Η επαναληψη του μου φαινεται σκοπιμη.
Ας βγεί ο ίδιος στο Forum να το αρνηθεί. Να δώ πόσο καλά ψέμματα λέει
Επαναλαμβανω: Οι τραμπουκισμοι και το ξυλο ειναι καταδικαστεα (και οι απειλες), τελος. Η αναμετρηση γινεται μεσα στα αμφιθεατρα εκφραζοντας πολιτικο λογο.
Για αυτό όταν σας πήρανε τηλέφωνο οι Υλικάριοι μαζευτήκατε στα αμαξάκια σας και κατεβήκατε κατ'ευθείαν Μεταβατικό, εκείνη την ημέρα