Φοιτητική Ανεξάρτητη Κίνηση - Πληροφορική Ιωαννίνων
11 Φεβρουάριος, 2012, 04:07:35 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα: Ύστερα από τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε είμαστε και πάλι online. Για τυχόν προβλήματα στείλτε ένα mail στο contact [at] fak-uoi.gr

Αρχική   Βοήθεια Αναζήτηση Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: 1 2 [3] 4   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Άσχετα και άλλα  (Αναγνώστηκε 5011 φορές)
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
---
Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: 06 Μάιος, 2007, 10:09:48 »

Πανω που νομιζα πως ειχε ληξει το ζητημα...

Οι τραμπουκισμοι και το ξυλο ειναι καταδικαστεα (και οι απειλες), τελος. Η αναμετρηση γινεται μεσα στα αμφιθεατρα εκφραζοντας πολιτικο λογο.

Για τη διαγραφη σου, υπενθυμιζω πως ειμασταν σε περιοδο καταληψεων και ειχε γινει γνωστο, καθως υπηρχε και το κειμενο του συντονιστικου οποτε ακαλεστοι ακριβως δεν ηρθαν, παντως δεν καλεστηκαν απο εμας και σε καμια περιπτωση δεν καλεστηκαν για ξυλο. ΕΛΕΟΣ!!!
Αν θυμασαι ο νεκταριος ηρθε και με ρωτησε αν παιζει να γινει κατι εναντιον σου και απαντησα κατηγορηματικα οχι. Μην τρελαθουμε κι ολας...

Τα καναλια σε καμια περιπτωση δεν ηρθαν απο εμας επισης. Αν θυμαμαι καλα ειχε γινει ενα σκηνικο στο πανεπιστημιο εκεινη τη μερα και για αυτο ηρθαν στο χωρο του πανεπιστημιου. Στη συνεχεια καποιος τους ειδοποιησε οτι γινεται συνελευση στη πληροφορικη και ηρθαν να παρουν πλανα.
Εγω ο ιδιος βγηκα και τους ειπα οτι δεν θα παρουν πλανα σε καμια περιπτωση. Και οχι μονο εξαιτιας της διαγραφης σου, αλλα και για προσωπικους λογους.

Το σχολιο σου για τις εσωτερικες οδηγιες ενδεχομενως να προσβαλλει αρκετους απο τη ΦΑΚ. Παντως για οσους ξερουν πως συζηταμε στην ΦΑΚ ξερουν πως ολες μας οι συναντησεις ειναι ανοιχτες και γινονται σε χωρους του Πανεπιστημιου παντα (συνηθως Ι4). Ποτέ σε καφετεριες και λοιπα. Αυτα ειναι τακτικες αλλων...

Οσο για το κοινωνικο στιγματισμο, ας προσεχες. Εσυ κρατουσες την σημαια, εσυ υπεγραφες στο διαδικτυο ως μελος της Χρυσης Αυγης, εσυ πηγες στην πορεια, οχι εγω. Η Γ.Σ. δεν ειναι λαικο δικαστηριο, ειναι ενα σωματειο με μελη και καταστατικο λειτουργιας. Παραβιασες εναν απο τους κανονες του και κριθηκες.

Το σχολιο για τον Βασιλη απαντηθηκε ηδη. Η επαναληψη του μου φαινεται σκοπιμη.

Επαναλαμβανω: Οι τραμπουκισμοι και το ξυλο ειναι καταδικαστεα (και οι απειλες), τελος. Η αναμετρηση γινεται μεσα στα αμφιθεατρα εκφραζοντας πολιτικο λογο.
Καταγράφηκε
dgtfeargr
Επισκέπτης
« Απάντηση #21 στις: 06 Μάιος, 2007, 21:47:49 »

Παράθεση
Πανω που νομιζα πως ειχε ληξει το ζητημα...

Μα γιατί αφού η διαφωνία είναι παράγοντας εξέλιξης, όπως είχες πεί

Παράθεση
Για τη διαγραφη σου, υπενθυμιζω πως ειμασταν σε περιοδο καταληψεων και ειχε γινει γνωστο, καθως υπηρχε και το κειμενο του συντονιστικου οποτε ακαλεστοι ακριβως δεν ηρθαν, παντως δεν καλεστηκαν απο εμας και σε καμια περιπτωση δεν καλεστηκαν για ξυλο. ΕΛΕΟΣ!!!
Αν θυμασαι ο νεκταριος ηρθε και με ρωτησε αν παιζει να γινει κατι εναντιον σου και απαντησα κατηγορηματικα οχι. Μην τρελαθουμε κι ολας...

Για Αυτό πέταξαν 2 φορές μπουκάλια στο Σπύρο στην διάρκεια της Γ.Σ.

Παράθεση
Τα καναλια σε καμια περιπτωση δεν ηρθαν απο εμας επισης. Αν θυμαμαι καλα ειχε γινει ενα σκηνικο στο πανεπιστημιο εκεινη τη μερα και για αυτο ηρθαν στο χωρο του πανεπιστημιου. Στη συνεχεια καποιος τους ειδοποιησε οτι γινεται συνελευση στη πληροφορικη και ηρθαν να παρουν πλανα.
Εγω ο ιδιος βγηκα και τους ειπα οτι δεν θα παρουν πλανα σε καμια περιπτωση. Και οχι μονο εξαιτιας της διαγραφης σου, αλλα και για προσωπικους λογους.

Για θυμησέ μου τι ακριβώς σκηνικό είχε γίνει στο πανεπιστήμιο;;; Η δεν είχε γίνει τίποτα;;;

Παράθεση
Το σχολιο σου για τις εσωτερικες οδηγιες ενδεχομενως να προσβαλλει αρκετους απο τη ΦΑΚ. Παντως για οσους ξερουν πως συζηταμε στην ΦΑΚ ξερουν πως ολες μας οι συναντησεις ειναι ανοιχτες και γινονται σε χωρους του Πανεπιστημιου παντα (συνηθως Ι4). Ποτέ σε καφετεριες και λοιπα. Αυτα ειναι τακτικες αλλων...

Όπως και να έχει δεν πρόκειτε να βγώ με κάμερες στους δρόμους να δώ που μαζέυεστε. Αυτές είναι τακτικές άλλων

Παράθεση
Η Γ.Σ. δεν ειναι λαικο δικαστηριο, ειναι ενα σωματειο με μελη και καταστατικο λειτουργιας. Παραβιασες εναν απο τους κανονες του και κριθηκες.

Οι γενικές συνελεύσεις φυσικά και δεν είναι Λαϊκά δικαστήρια αλλά η συγκεκριμένη της Διαγραφής μου είχε την μορφή Λαϊκού δικαστηρίου την οποία τη δώσατε εσείς. Και αν θυμάσαι καλά είχε πάρει το λόγο και ένα παιδί, ήτανε ένας μουσάτος από το Φυσικό νομίζω και είπε ότι εδώ είναι σαν Λαϊκό δικαστήριο και αυτό είναι λάθος

Παράθεση
Οσο για το κοινωνικο στιγματισμο, ας προσεχες. Εσυ κρατουσες την σημαια, εσυ υπεγραφες στο διαδικτυο ως μελος της Χρυσης Αυγης, εσυ πηγες στην πορεια, οχι εγω. Η Γ.Σ. δεν ειναι λαικο δικαστηριο, ειναι ενα σωματειο με μελη και καταστατικο λειτουργιας. Παραβιασες εναν απο τους κανονες του και κριθηκες.

Ωραία. Μπορώ να βρώ βίντεο από πορείες που συμμετέχετε εσείς και καίτε όλη την Αθήνα μαζί με τους Γνωστούς/Αγνώστους να το δείξω στο σόι σας και να σας στιγματίσω ως "Αναρχικούς" αλλά αυτά είναι τακτικές άλλων

Παράθεση
Το σχολιο για τον Βασιλη απαντηθηκε ηδη. Η επαναληψη του μου φαινεται σκοπιμη.

Ας βγεί ο ίδιος στο Forum να το αρνηθεί. Να δώ πόσο καλά ψέμματα λέει

Παράθεση
Επαναλαμβανω: Οι τραμπουκισμοι και το ξυλο ειναι καταδικαστεα (και οι απειλες), τελος. Η αναμετρηση γινεται μεσα στα αμφιθεατρα εκφραζοντας πολιτικο λογο.

Για αυτό όταν σας πήρανε τηλέφωνο οι Υλικάριοι μαζευτήκατε στα αμαξάκια σας και κατεβήκατε κατ'ευθείαν Μεταβατικό, εκείνη την ημέρα
« Τελευταία τροποποίηση: 06 Μάιος, 2007, 21:52:45 από dgtfeargr » Καταγράφηκε
---
Επισκέπτης
« Απάντηση #22 στις: 07 Μάιος, 2007, 04:57:30 »

Φιλε μου η διαφωνια ειναι παραγοντας εξελιξης για οσους βρισκονται στην ιδια οχθη του ποταμου. Εσυ βρισκεσαι στην αντιπερα οχθη, οχι μονο για αυτα που εκφραζεις, αλλα και για  τον τροπο που αντιλαμβανεσαι τα πραγματα και αυτο φαινεται ξεκαθαρα απο τις απαντησεις που δινεις.

Βρες οτι βιντεο θελεις (οχι που δεν εχεις...), αλλα το καταστατικο δεν λεει τιποτα για αναρχικους, οπως δεν λεει και τιποτα για κομμουνιστες, αριστερους, δεξιους.

Για τα καναλια τι να πω... δεν συννενοουμαστε... Ειτε ειχε γινει κατι (που ετσι θυμαμαι, αλλα δεν εχει σημασια), ειτε οχι, ηρθαν. Οχι απο εμας. Εμεις βγηκαμε και τους ειπαμε να μην τραβηξουν κανενα πλανο. Και δεν τραβηξαν. Υπαρχει κατι που δεν καταλαβαινεις σε αυτο το πραγμα? (Η ερωτηση ειναι ρητορικη δεν χρειαζεται να απαντησεις).
« Τελευταία τροποποίηση: 14 Μάιος, 2007, 09:28:21 από --- » Καταγράφηκε
dgtfeargr
Επισκέπτης
« Απάντηση #23 στις: 08 Ιούνιος, 2007, 17:20:20 »

Κοίταξε για μένα δέν υπαρχουν ούτε ποτάμια ούτε αντίθετες όχθες , όλοι είμαστε φοιτητές έχουμε τις ίδιες αγωνίες τα ίδια προβλήματα κτλ... Φυσικά δεν υπάρχουνε ούτε και ΕΧΘΡΟΙ όπως έχετε αναφέρει πολλές φορές στις Γ.Σ. Αυτά τα βλέπουνε τα μάτια σας που έχουνε τυφλωθεί από την πόρωση , την πολιτική όξυνση και πόλωση... Άκου εκεί εχθροί, σιγά μη βρισκόμαστε και σε εμπόλεμη περίοδο...Ήμαρτον...

Όσων αναφορά τα κανάλια, εμείς δεν τα φωνάξαμε, εσείς λέτε ότι δεν τα φωνάξατε , από μόνα τους δεν ήρθαν, οπότε κάποιος λέει ψέμματα...

Άποψή μου ότι τα φωνάξατε εσείς δί'ότι είχατε μικρο πολιτικό συμφέρον λόγο της Συνέλευσης και δεν είναι λογικό να τα είχαμε φωνάξει εμείς σε μια τέτοια γενική συνέλευση....

ΥΓ. Πάντως μετά τις εκλογές βλέπω έπεσε η κινητικότητα στο Forum, ελλατώθηκανε πολύ τα νέα Post , έπεσε οι επισκεψιμότητα και μειώθηκε το ενδιαφέρον... δηλαδή με λίγα λόγια έπεσε το traffic της σελίδας... γιατί έτσι παιδιά;;; Μήπως το  Forum και όλα αυτά ήτανε για τις εκλογές και λέτε να δούμε να αυξάνονται τα νέα Post Πάλι από του χρόνου λίγους μήνες πριν τις εκλογές;;;
« Τελευταία τροποποίηση: 08 Ιούνιος, 2007, 17:23:01 από dgtfeargr » Καταγράφηκε
parsifal
Μέλος
*
Φύλο: Άντρας

Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: 08 Ιούνιος, 2007, 19:11:40 »

ΥΓ. Πάντως μετά τις εκλογές βλέπω έπεσε η κινητικότητα στο Forum, ελλατώθηκανε πολύ τα νέα Post , έπεσε οι επισκεψιμότητα και μειώθηκε το ενδιαφέρον... δηλαδή με λίγα λόγια έπεσε το traffic της σελίδας... γιατί έτσι παιδιά;;;

Αν μου ζητούσαν να το εξηγήσω, βολικά θα επέλεγα να απαντήσω ως εξής: το forum δημιουργήθηκε και γνώρισε τη μεγαλύτερη κίνηση σε περίοδο που δε γίνονταν μαθήματα και η καθημερινότητα δεν πίεζε με τους τωρινούς αμείλικτους ρυθμούς.

Βέβαια φίλε dgtfeargr, εσύ βολικά επέλεξες να το εξηγήσεις έτσι:
Παράθεση
Μήπως το  Forum και όλα αυτά ήτανε για τις εκλογές και λέτε να δούμε να αυξάνονται τα νέα Post Πάλι από του χρόνου λίγους μήνες πριν τις εκλογές;;;

Φαίνεται πως ο καθένας τη βολή του κοιτάει τελικά, n'est pas...?
Καταγράφηκε
dgtfeargr
Επισκέπτης
« Απάντηση #25 στις: 08 Ιούνιος, 2007, 22:01:34 »

Την περίμενα αυτήν την απάντηση...

Μετά το πάσχα ανοίξανε οι σχολές και ξεκινήσανε τα μαθήματα αλλά οι εκλογές ήτανε 9 Μάη. Σε αυτό το διάστημα (με ανοιχτές σχολές και κανονικά μαθήματα και πρίν τις εκλογές) δεν είχε παρατηρηθεί αυτή η μεγάλη πτώση της κίνησης στο Forum!!!  iconsmile

Άρα δεν αφείλεται στα μαθήματα και το φώρτο των μαθημάτων.

Καταγράφηκε
Obelix
Μέλος
*
Φύλο: Άντρας

Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: 09 Ιούνιος, 2007, 05:59:48 »

Εδώ υπάρχουν μέλη του φόρουμ που πριν τις εκλογές ποστάρουν, ποστάρουν, ποστάρουν, και ξαφνικά....αυτοδιαγράφονται! adiaforos adiaforos adiaforos
Καταγράφηκε

"Όπου υπάρχουν πολλοί αστυνομικοί, δεν υπάρχει ελευθερία. Όπου υπάρχουν πολλοί στρατιώτες, δεν υπάρχει ειρήνη.Όπου υπάρχουν πολλοί δικηγόροι, δεν υπάρχει δικαιοσύνη".
hide_and_seek
Μέλος
*

Προφίλ WWW
« Απάντηση #27 στις: 09 Ιούνιος, 2007, 06:33:37 »

θα μπορουσα να παραθεσω στοιχεια οτι αυτα που λες για την επισκεψιμοτητα δεν στεκουν αλλα βαριεμαι...
τα καναλια ξερεις ποιανων ειναι συμμαχοι.
και φυσικα ΔΕΝ εχουμε τις ιδιες ανησυχιες, τα ιδια συμφεροντα και με τιποτα δεν ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα.
αληθεια το sequel για ποιο λογο εγινε??
Καταγράφηκε
---
Επισκέπτης
« Απάντηση #28 στις: 09 Ιούνιος, 2007, 13:15:29 »

May 2007      29     93     13     12     13190
April 2007    11    40    2    10    6383
March 2007    17    27    7    11    9519
February 2007    33    112    9    11    14084
January 2007    54    174    26    12    16314
December 2006    31    81    17    10    9950

H κινηση οπως βλεπεις δεν εχει μειωθει... Εγω μια χαρα την βλεπω.

Βρισκεσαι στην αντιπερα οχθη για τον τροπο που σκεφτεσαι και αντιλαμβανεσαι τα πραγματα. Δεν σαρεσει το παραδειγμα με τις οχθες και τα ποταμια? σκεψου κατι αλλο.

Παντως σιγουρα ο δικος μου τροπος σκεψης δεν ταυτιζεται με τον δικο σου.
Σιγουρα δεν οραματιζομαστε τα ιδια πραγματα.
Καταγράφηκε
dgtfeargr
Επισκέπτης
« Απάντηση #29 στις: 10 Ιούνιος, 2007, 12:49:02 »

Ά σε μας ρε Πέτρο εδώ δες:

Παράθεση
News: Η τελευταία και 3η εξ' αναβολής συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 6 Ιούνη 13:00. Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη.
Η αλλαγή στο Server ολοκληρώθηκε. Ζητούμε συγνώμη για τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν αυτό το διήμερο.

Ακόμα από την προηγούμενη συνέλευση...Αλλάξτε το ρε παιδιά βάλτε τις νέες ημερομηνίες...Άσε Άσε το παρατήσατε το Forum...

Δεν ξέρω για τα στατιστικά στοιχεία κ αν ειναι αληθινά εγώ βλέπω ότι τα νέα Post είναι πιο λίγα και ότι τα νέα Post δεν είναι κείμενα που τα γράφανε εκείνη την ώρα οι συγγραφείς τους (όπως γινότανε πιο παλιά) αλλά copy&paste από άλλες σελίδεςσ συνήθως κάποια νέα και γεγονότα

Παράθεση
Εδώ υπάρχουν μέλη του φόρουμ που πριν τις εκλογές ποστάρουν, ποστάρουν, ποστάρουν, και ξαφνικά....αυτοδιαγράφονται! adiaforos adiaforos adiaforos

Το φορουμ της Φ.Α.Κ είναι , ούτε του συλλόγου είναι ούτε της Δαπ τι με λές τώρα...αν είναι δυνατόν, δεν έχω κ καμμιά υποχρέωση να γράφω μέσα, απλά γράφω γιατί έτσι θέλω όταν δεν θέλω πια σβήνομαι, και αν κάποιον αναφερθεί στο άτομο μου (px grmari) ξανα γράφομαι. Το να μπαίνω στο Forum δεν δείχνει ενασχόληση με τα κοινά της σχολής και της Πανεπιστημιακής κοινότητας γιατί δεν είναι του συλλόγου αλλά μιας παράταξης/κίνησης/σχήματος/κομματος συγκεκριμένου....
« Τελευταία τροποποίηση: 10 Ιούνιος, 2007, 12:56:38 από dgtfeargr » Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 2 [3] 4   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: