Φοιτητική Ανεξάρτητη Κίνηση - Πληροφορική Ιωαννίνων
11 Φεβρουάριος, 2012, 04:06:18 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα: Ύστερα από τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε είμαστε και πάλι online. Για τυχόν προβλήματα στείλτε ένα mail στο contact [at] fak-uoi.gr

Αρχική   Βοήθεια Αναζήτηση Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: 1 [2] 3 4   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Άσχετα και άλλα  (Αναγνώστηκε 5009 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
dgtfeargr
Επισκέπτης
« Απάντηση #10 στις: 02 Μάιος, 2007, 16:12:08 »

ΑΑΑ...τα ίδια πράγματα θα λέμε .... Η Διαγραφή δεν είναι νόμιμη για 3 κυρίως λόγους:

1. Μιλάει για φασιστικές ιδέες το καταστατικό και είπαμε ότι η υπεράσπιση των δικαιωμάτων μιας μειονότητας σε μια χώρα δεν είναι φασιστική
2. Δεν το δέχετε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και μια από τις παρατάξεις της σχολής για τους δικούς της λόγους που έχει εξηγήσει
3. Το καταστατικό λέει μισός Σύλλογος + 1 άτομα. Δηλαδή 300 + 1 = 301 άτομα. Φυσικά αυτό δεν τηρείτε ποτέ και είναι και φυσιολογικό και όλες οι συνελεύσεις εννοείτε ότι είναι νόμιμες. Απλά για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, όπως η διαγραφή μέλους από το Σύλλογο, καλό θα ήτανε ή για μένα απαραίτητο θα ήτανε η συνέλευση να ήτανε αυτό που λέμε ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ δηλαδή να υπάρχουνε 301 άτομα. Για μια τέτοια σημαντική απόφαση (όχι φυσικά ότι οι άλλες δεν ήτανε) που αφοράνε την ίδια υπόσταση του Συλλόγου πρέπει η Συνέλευση να είναι καταστατική με 301+ άτομα. Απλά
« Τελευταία τροποποίηση: 02 Μάιος, 2007, 16:13:55 από dgtfeargr » Καταγράφηκε
hide_and_seek
Μέλος
*

Προφίλ WWW
« Απάντηση #11 στις: 02 Μάιος, 2007, 16:46:45 »

ρε συ επικαλεισαι τη νομιμοτητα οταν σηκωνουν το χερι 100 ατομα και λενε να διαγραφεις? προσπαθεις να πεις πως η πορεια δεν ηταν αυτο που εδειχνε, δειχνεις πανια της σφεβα, ενω ξερεις πως υπηρχαν κ αλλα πανια... αν το πας με το γραμμα του νομου φαινεται να χεις δικιο (δεν το χω ψαξει οποτε δεν μπορω να πω σιγουρα) αλλα ενα ολοκληρο αμφιθεατρο σε "εδιωξε" και τα "συντροφια" σου της δαπ εριξαν λευκο... μονο οι κομμουνισται (ΠΚΣ) ειπαν οχι στη διαγραφη...

κ μια ερωτηση ασχετη οπως και το θρεντ. για τα δικαιωματα της ελληνικης μειονοτητας διαδηλωσες κτλ κτλ. για τα δικαιωματα της τουρκικης που χουμε πανω στη θρακη τι λες?
Καταγράφηκε
---
Επισκέπτης
« Απάντηση #12 στις: 02 Μάιος, 2007, 17:02:58 »

Hide and seek αν το παμε με το γραμμα του νομου δυστυχως χανει. Και καλο θα ειναι να το εχουν υποψιν τους σε περιπτωση που ψηφισει η κατεβει στις εκλογες γιατι υπαρχει κινδυνος να βγουν ακυρα ολα τα ψηφοδελτια.

1) Δεν μπορει να αποδειξει οτι η Γ.Σ. δεν εγινε με 300+ ατομα. Απο τη στιγμη που μπηκαν μεσα και δεχτηκαν την εκκινηση της διαδικασιας αποδεχτηκαν και τον εν λογω αριθμο. Το καταστατικο δεν λεει ποσοι ψηφισαν (ναι ηταν 130 αυτοι που ψηφισαν), αλλα οτι για να γινει Γ.Σ. χρειαζονται τοσα ατομα. Οποτε θεωρειται οτι οντως υπηρχαν τοσα ατομα και απο αυτους ψηφισαν οι 130.

Αν χρησιμοποιηθει σε δικαστηριο ή οπουδηποτε αλλου χανουν.

2) Ο προεδρος του Δ.Σ. ως εκπροσωπος των φοιτητων θα επρεπε να ακολουθησει την εντολη που του εδωσε η Γ.Σ. κατι το οποιο ομως δεν εκανε. Αυτο ειναι παραβαση καθηκοντος και το καταστατικο προβλεπει την αυτοματη καθαιρεση του απο τα οργανα. Δεν το χρησιμοποιησαμε, για να μην φτασουμε στα ακρα, αλλα προφανως αν παμε δια της νομικη οδου θα γινει και αυτο.

3) Δεν ξερω τι εγινε στις αλλες σχολες, οπως αυτη του φυσικου, αλλα προφανως η δικια μας η περιπτωση ειναι τελειως διαφορετικη απο τις αλλες. Το ψηφισμα της σχολης ειναι σφραγισμενο. Η υπογραφη χρειαζεται ΜΟΝΟ οταν δεν υπαρχει σφραγιδα και δεν ειναι απαραιτητο να ειναι απο τον προεδρο του Δ.Σ. αλλα και απο το προεδρειο της Γ.Σ., αλλα απο τη στιγμη που το συγκεκριμενο κειμενο εχει σφραγιδα λιγη σημασια εχει. Ειναι ενα καθ'ολα νομιμο κειμενο το οποιο αν παμε και παλι μεσω της νομικης οδου θα ειναι υπερ μας και φυσικα το οποιαδηποτε δικαστηριο ειναι αναγκασμενο να το αναγνωρισει.

Το κουρασαμε πολυ το ζητημα... ηθικα και νομικα η Γ.Σ. των φοιτητων ειναι καλυμενη.
Καταγράφηκε
dgtfeargr
Επισκέπτης
« Απάντηση #13 στις: 02 Μάιος, 2007, 17:59:25 »

Εάν αρχίζαμε να λέμε ότι η συνέλευση δεν είναι νόμιμη και δεν δεχομάστε την εκκίνηση των διαδικασιών κτλ κτλ... θα μας κατηγορούσατε ότι διαλύουμε την συνέλευση ότι τραμπουκίζουμε κτλ...κτλ... και αν αποχωρούσαμε λέγοντας ότι δεν δεχόμαστε την Συνέλευση κτλ... θα κάνατε μόνοι σας συνέλευση (χωρίς την Δαπ) θα ψηφίζατε ότι θέλετε και γενικά θα κόβατε και θα τα ράβατε όλα στα μέτρα σας και αν σας λέγαμε τίποτα θα λέγατε: "Α εσείς δεν ήσασταν στη Συνέλευση, αποχωρήσατε".

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. δεν είναι άβουλο όν ότι του λένε να κάνει έχει κρίση και λέει την άποψή του και δρα ανάλογα. Ειδικά για ένα τέτοιου είδους θέμα.

Γνώμη που έχω πάρει από φίλο μου δικηγόρο είναι ότι αυτό το συγκεκριμένο άρθρο δεν είναι σωστό και δεν έπρεπε να υπάρχει. Πρέπει να αποκλείονται από το σύλλογο άτομα που έχουνε πράξη αδικήματα ποινικά και σοβαρά (κλεψιά, ανθρωποκτονία κτλ...) και όχι για ιδέες, απόψεις και πορείες. Επίσης δεν είναι ότι πιο δημοκρατικό υπάρχει διότι πορείες και ιδέες απαγορεύονται μόνο σε απόλυτα καθεστώτα. Επίσης το καταστατικό αυτό ειναι το παλιό της ΦΜΣ. Οι υπόλοιπες σχολές αν δεν κάνω λάθος αφαιρέσανε αυτό το άρθρο και μόνο εμείς το κρατήσαμε (για όλα αυτά κρατώ και μια σχετική επιφύλαξη)

Διαγραφές μελών δεν έχουνε γίνει και ούτε πρόκειτε να γίνουνε ποτέ. Δεν εφαρμόστηκαν ποτέ τέτοιες "ωραίες" τακτικές και ούτε πρόκειτε από ΚΑΝΕΝΑΝ.

Παράθεση
Οπως βεβαια και το αντιστροφο. Οτι επειδη το αναφερεις συνεβησε και στην πραγματικοτητα κι ολας.

Δεν ξέρω αλλά εμένα τα παιδιά από τα Υλικά άλλα με είπανε. Εκτός και αν με είπαμε ψέμματα.

Αλλά και το συγκεκριμένο άρθρο να λάβουμε υπ'όψιν είπαμε η διαδήλωση για τα δικαιώματα μια μειονότητας σε μια άλλη χώρα δεν είναι Φασιστική

Τέσπα, δεν θα φάω και όλη τη ζωή μου σε αυτό το θέμα ούτως ή άλλως όλοι ξέρουμε πια τι ισχύει.

ΥΓ. Δεν μου δώσατε μια απάντηση για της κοκορομαχίες στα Site Και την στάση στο Site του Σωτηράκη απέναντί μου. Αν την κρίνετε σωστή ή όχι και αν με προσβάλει τουλάχιστον σαν άνθρωπο και συνάδελφο.

Καταγράφηκε
---
Επισκέπτης
« Απάντηση #14 στις: 02 Μάιος, 2007, 18:07:16 »

Το να απευθυνεσαι σε καποιον χρησιμοποιωντας υποτιμητικα σχολια σαφως και ειναι κατακριτεο.

Αυτο βεβαια ισχυει προς ολες τις κατευθυνσεις. Η δραση σου σε οτι αφορα το καναλι της ΦΑΚ (και αρκετα παιδικη συμπεριφορα), οπως και τα σχολια στο blog σου ανηκουν σε αυτη τη κατευθυνση.
« Τελευταία τροποποίηση: 02 Μάιος, 2007, 18:09:30 από --- » Καταγράφηκε
dgtfeargr
Επισκέπτης
« Απάντηση #15 στις: 03 Μάιος, 2007, 03:25:50 »

Φυσικά. Αλλά πρώτος ο Σωτηράκης ξεκίνησε(χωρίς προηγούμενη αφορμή), όχι υποτιμιτικά σχόλια όπως κάνω εγώ, αλλά κοσμητικά επίθετα όπως κομπλεξικό ζώο, μαλάκας κτλ... προς το άτομο μου που είναι αρκετά πιο βαρύ και επιλίψιμο. Εγώ φυσικά μετά απάντησα και ίσως και αυτό να ήταν το λάθος μου γιατί έδωσα αξία σε ένα τέτοιου είδους άτομο δίνοντας το αξία ενώ δεν το αξίζει.
Καταγράφηκε
gmargari
Μέλος
*

Προφίλ WWW E-mail
« Απάντηση #16 στις: 03 Μάιος, 2007, 07:01:09 »

Επειδή ακούστηκαν και κάποια ωραία αστεία:

Φυσικά αυτή η "επίθεση" δεν έγινε ποτέ από την Δαπ αποδυκνύοντας ότι η Δαπ είναι εναντίων των τραμπουκισμών.

Δεν έχει λογική συνεπαγωγή αυτό που λες.

Έστω ότι είμαι τραμπούκος, και το έχω δείξει με πάρα πολλά γεγονότα -με λίγα λόγια είναι δεδομένο πως είμαι τραμπούκος.
Αν πω πως "αύριο θα σε σπάσω στο ξύλο", και τελικά δε σε δείρω αύριο, αυτό δε θα πει ότι είμαι ενάντια στους τραμπουκισμούς...

Και επειδή λέω "είμαι τραμπούκος, και το έχω δείξει με πάρα πολλά γεγονότα", και αυτά δε τα βγάζω από το μυαλό μου, και για να μην πάμε σε Καλαμπόκα κτλ και μου πεις "αυτά είναι παλιά, αλλάξαμε τώρα", ας θυμηθούμε λίγο κάποια πρόσφατα γεγονότα:

+---------------+
| ΓΕΓΟΝΟΣ Νο 1 |
+---------------+

Φακέλωμα φοιτητών από την ΔΑΠ - 154 ΠΑΣΟ σκαναρισμένα βρέθηκαν σε ελεύθερο αρχείο, στο προεκλογικό CD της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

[...]
Την Δευτέρα 9/12/2002 αναρτήθηκαν, από την Αριστερή Παρέμβαση El Condor Pasa και την ΠΑΣΠ, πανό με εκτυπωμένα τα ΠΑΣΟ και καταγγελίες, ζητώντας τη σύγκλιση γενικής συνέλευσης και τη διαγραφή των μελών του ΔΣ.
[...]
Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, με ισχυρή ενίσχυση από ανθρώπους της ΟΝΝΕΔ, κατέστρεψαν το πανό της ΠΑΣΠ και προσπάθησαν να καταστρέψουν το πανό των El Condor Pasa (και προφανώς, όπως φαίνεται και από τις παρακάτω εικόνες έπεσε ξύλο)
[...]

Πηγή : http://politikestaktikes.tripod.com/FakelomaDAP/intro.htm

+---------------+
| ΓΕΓΟΝΟΣ Νο 2 |
+---------------+

Ανακοίνωση φοιτητικων συλλογων για την τραμπούκικη επίθεση

Το βράδυ της Πέμπτης 3 Απριλίου 2003 στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου δύο παρακρατικοί τραμπούκοι επιτέθηκαν με δολοφονικό τρόπο έξω από τα γραφεία του Συλλόγου Φοιτητών Μεταλλειολόγων Μεταλλουργών σε φοιτήτρια μέλος του Αριστερού Χώρου Μεταλλειολόγων Μεταλλουργών που ανήκει στην Ενιαία Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Φορώντας κράνη και οπλισμένοι με γκλομπ την έσυραν πενήντα μέτρα, την φίμωσαν, την γρονθοκόπησαν και την κλώτσησαν στο κεφάλι και σε όλο το σώμα. Κατ’ όπιν ζηλεύοντας τη δόξα των ναζί και των συνεργατών τους της έκοψαν τα μαλλιά, τα έβαλαν σε σακούλα και ολοκληρώνοντας τον εξευτελισμό, την περιέλουσαν σε όλο το σώμα και στο κεφάλι με 2 κουτιά μπλε μπογιά αφού πρώτα την ανάγκασαν να καταπιεί μέρος της. Κατά την διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης κραύγαζαν ΟΝΝΕΔ – ΟΝΝΕΔ και δήλωναν ότι «σας λέγαμε ότι θα έρθουν τα βαν της ΟΝΝΕΔ και δεν το πιστεύατε» και έρχεται η «γαλάζια στρατιά». Η φοιτήτρια μετά την επίθεση οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε διάσειση, ενώ νοσηλεύεται με νευρικό κλονισμό έχοντας επιπρόσθετα προβλήματα από την κατάποση μπογιάς που επιβαρύνει τα χρόνια προβλήματα υγείας που έχει. [...]

Πηγή: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=87646

======================================================================

Έχεις καλύτερο παράδειγμα για την έννοια του "τραμπουκισμού"?!
Και αν θες πες κανένα ωραίο αστείο πως "άλλο ΔΑΠ και άλλο ΟΝΝΕΔ"...
Και για να μην κάνεις τον κόπο, μπορείς να δεις πως στο πρώτο περιστατικό οι ΔΑΠίτες φωνάξαν ενισχύσεις από την ΟΝΝΕΔ... ropaloooooo
« Τελευταία τροποποίηση: 03 Μάιος, 2007, 07:09:28 από gmargari » Καταγράφηκε

"I would like to change the world, but they won't give me the source code."
Obelix
Μέλος
*
Φύλο: Άντρας

Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: 03 Μάιος, 2007, 19:27:24 »

Τελικά μεγάλε αποφάσισε, το καταστατικό δε σου αρέσει, ή η περίπτωση σου δεν εμπίπτει σε όσα αυτό λέει??Γιατί μία το ένα λες, μία το άλλο...Αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία. Μα είμαστε σοβαροί, ποια ΔΑΠ και ποιος πρόεδρος του ΔΣ να υπογράψει και να συμφωνήσει??? Η Γ.Σ. είναι το ανώτατο όργανο και όσοι συμμετέχουν σε αυτή , αυτόματα σημαίνει ότι την αναγνωρίζουν.Δηλαδή, όσες συνελεύσεις πήραν απόφαση για κατάληψη φέτος και πέρυσι, χρειάζονταν την υπογραφή του προέδρου, του ταμία κτλ. ή της οποιασδήποτε παράταξης?Να τις βγάλουμε κι αυτές άκυρες μήπως, ή το θέμα τους ήταν λιγότερο σημαντικό από τη διαγραφή σου?

Υ.Γ. Θα προτιμούσα το post μου να είχε προηγηθεί από αυτό του gmargari, γιατί ο τελευταίος κάνει ωραία στροφή θέματος. Ας θυμηθούμε και κάτι άλλο:

www.fak-uoi.gr/forum/index.php?action=gallery;sa=view;id=4
www.fak-uoi.gr/forum/index.php?action=gallery;sa=view;id=5
Καταγράφηκε

"Όπου υπάρχουν πολλοί αστυνομικοί, δεν υπάρχει ελευθερία. Όπου υπάρχουν πολλοί στρατιώτες, δεν υπάρχει ειρήνη.Όπου υπάρχουν πολλοί δικηγόροι, δεν υπάρχει δικαιοσύνη".
fotonios
Μέλος
*
Φύλο: Άντρας

Προφίλ E-mail
« Απάντηση #18 στις: 04 Μάιος, 2007, 09:29:01 »

Όσον αναφορά για την Διαγραφή μου από το Forum μπορεί εσύ να μη θέλεις να με διαγράψεις αλλά δεν βλέπω και τις ίδιες προθέσεις με το Φοτώνιο ο οποίος θέλει σαν τρελός. Οπότε πρέπει να συννενοηθείς με αυτόν για το τί θα γίνει διότι έχετε μια διαφωνία σε αυτό το θέμα

Με τον Πέτρο διαφωνούμε σε πολλά θέματα όπως το αν πρέπει να στειρώνουμε τα αδέσποτα σκυλιά, στο πώς πρέπει να προσεγγίζουμε μια γκόμενα (ίσως για αυτό μας έχει φάει η proponathn) και διάφορα άλλα...

Η ειρωνία (και όχι η επιθυμία) για τη διαγραφή που εξέφρασα έγκειται στο οτι είμαι επιφυλακτικός για τις προθέσεις με τις οποίες συμμετέχεις σε αυτό το forum. Είναι η ίδια ειρωνία που σε αντιμετώπισε και ο SopTep όταν τον ρώτησες για την φωτογραφία. Λές και ενδιαφερώσουν να μάθεις...
...και δεν λέγομαι Φωτόνιο.

Υ.Γ. Εύχομαι και εγώ περαστικά λοιπόν αν ο λόγος που τόσο καιρό δεν έγραφες στο forum ήταν οτι ήσουν άρρωστος... γιατί πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και μετά οτιδήποτε άλλο. Προσπάθησε να το θυμάσαι αυτό, θα σου κάνει καλό.
Καταγράφηκε

Πούστηδες και παλικάρια...
...γίναμε μαλλιά κουβάρια.
dgtfeargr
Επισκέπτης
« Απάντηση #19 στις: 06 Μάιος, 2007, 09:14:21 »

Λοιπόν δεν πρόκειτε να μπώ στην διαδικασία να απολογιθώ για όλες τις περιπτώσεις που η Δαπ έχει ξεκινήσει φασαρίες σε Πανεπιστήμια της χώρας. Δεν πρόκειτε να ξανα βρεθώ σε θέση κατηγορούμενου σε Λαϊκό Δικαστήριο (ψηφιακής μορφής αυτή την φορά) δεν είμαι υπέρ τέτοιων τακτικών από κανέναν και σε κανέναν σε αντίθεση με εσάς.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουνε γίνει πολλές φασαρίες και τραμπουκισμοί στα Ελληνικά Πανεπιστήμια. Έχουνε πέσει πολλές φορές ξύλο και έχουνε πάει πολλά παιδιά στα νοσοκομείο. Όσες φορές έχουνε εμφανιστεί φενόμενα βίας στα Πανεπιστήμια από την μεριά μου είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΕΣ. Για να είμαστε ειλκρινείς ούκ ο λίγες φορές μέλη της Δαπ έχουνε προκαλέσει φασαρίες και ξύλο και αυτό το αναγνωρίζω, διαφωνώ και είναι ΛΑΘΟΣ. Όμως πρέπει να παραδεχτείτε ότι και Μέλη της Δαπ έχουνε δεχτεί κατά καιρούς επιθέσεις και έχουνε πάει και σε νοσοκομεία χαρακτηριστικό παράδειγμα πέρυσι που τα μέλη της Δαπ φάγανε γερό ξύλο από μέλη των ΕΑΑΚ στο Αριστοτέλειο. Τέτοιες επιθέσεις από τους αριστερούς δεν βγήκε κανένας να τις καταδικάσει. Ξύλο έχει πέσει πολλές φορές και από όποιους έχει πέσει είναι καταδικαστέο. Για μένα (και έτσι έχω μάθει) στις φασαρίες ποτέ δεν φταίει η μία πλευρά αλλά και οι 2 και αυτό ισχύει σχεδόν πάντα και είναι πάντα καταδικαστέο. Τώρα μπορώ να παρουσιάσω και εγώ άρθρα και φωτογραφίες από ξυλοδαρμούς μελών της Δαπ από μέλη των ΕΑΑΚ συνήθως σε άλλες πόλεις αλλά δεν θέλω να μπώ σε αυτή την διαδικασία (γιατί ψιλοβαριέμαι κιόλας) και δεν έχει νόημα. Ξύλο έχει πέσει από όλες τις πλευρές και δεν είναι σωστό.

Τώρα για την δικιά τους προστασία αρκετές φορές Δαπίτες έχουνε φωνάξει ΟΝΝΕΔίτες Πκσίτες έχουνε φωνάξει ΠΑΜίτες όπως και εσείς που στη Συνέλευση της διαγραφής μου φωνάξατε όλους τους Antifa και Αναρχικούς της πόλης και γενικά πάρα πολλά εξωσχολικά άτομα (και μην με πείτε ότι πέρασαν από έξω τόσα πολλά άτομα και μπήκανε μέσα, ότι ήτανε περαστικοί). Θυμάμαι το αμφιθέατρο την ώρα του Βίντεο γεμάτο 100% και όρθια άτομα και στις 3 σκάλες και όταν βγήκανε έξω τα άτομα εκτός σχολής ένα αμφιθέατρο 60 % γεμάτο. Όλοι αυτοί ακάλεστοι ήρθανε;; Από μόνοι τους;;; Και με βγάζανε και φωτογραφίες όλοι αυτοί που δεν θέλουνε τις κάμερες στα πανεπιστήμια και στη κοινωνία και αυτές έχουνε γίνει προέκταση των χεριών τους. Ά και τώρα πο είπα κάμερες θυμάμαι όταν βγήκα έξω από το αμφιθέατρο πολλά κανάλια και Γιαννιώτικα και Αθηναϊκα (ΜΕGA , ALPHA) έξω από το αμφιθέατρο. Και αυτά ακάλεστα ήρθανε και από μόνα τους;;; Με αρέσει που εσείς είστε και κατά των καναλιών και κατηγορείτε τα ΜΜΕ στη συνέλευση όμως τα φωνάξατε και μην πείτε ότι ήρθανε μόνα τους. Εγώ  όπως ξανα είπα είμαι κατά τέτοιων τακτικών και λαϊκών δικαστηρίων σε αντίθεση με σας.

Όσων αναφορά για τις εσωτερικές οδηγίες δεν πρόκειτε να ασχοληθώ γιατί κατά καιρούς βγαίνουνε και για την ΔΑΠ και για την ΠΑΣΠ και για την ΠΚΣ και το 90% για μένα είναι ψεύτικες και πλαστές. Τώρα θυμήθηκα μια εσωτερική οδηγία που είχε βγάλει η ΠΑΣΠ για την ΔΑΠ και το σηματάκι της ΔΑΠ στο έγγραφο ήτανε στραβά σκαναρισμένο και είχα ρίξει πολύ γέλιο. Φυσικά εσωτερικές οδηγίες για την ΦΑΚ δεν πρόκειτε να βγούνε διότι τις πέρνετε προφορικά από τα ΣΤΕΚΙΑ στο τζαμί και στην στάση στα Αστικά ΚΤΕΛ και από το Θυμωμένο Πορτραίτο.

Όσων αναφορά για την ανθρωπιά εσείς χρειάζετε να την ξανα θυμηθείτε μετά τη "ρετσινιά" και το κοινωνικό στυγματισμό που με κολλήσατε και πραγματικά κάτι τέτοιο δεν θα το κάνανε ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Α, και όσων αναφορά και τους τραμπουκισμούς ας αφήσουμε τις γενικεύσεις και το τι έχει γίνει τόσα χρόνια στα πανεπιστήμια και ας περάσουμε στο ειδικό και στο δικό μας πανεπιστήμιο πριν λίγες μέρες. Τι έχετε να πείτε που ο Βillaras σας προσπάθησε να μαζέψει κόσμο από τα υλικά και μετά την φασαρία που είχε γίνει εκεί και να τους φέρει στην Πληροφορική για να δείρουνε τους ΔΑΠιτες της πληροφορικής ;; Και αυτοί απάντησαν : "Άσε καλύτερα δεν θέλουμε να μπλέξουμε". Τα ξέρω και με τόσες λεπτομέρειες διότι μου τα διηγήθηκε φίλος μου από τα Υλικά γιατί ήτανε μπροστά και τα άκουσε με τα ίδια του τα αυτία
Καταγράφηκε
Σελίδες: 1 [2] 3 4   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: