Επειδή ακούστηκαν και κάποια ωραία αστεία:
Φυσικά αυτή η "επίθεση" δεν έγινε ποτέ από την Δαπ αποδυκνύοντας ότι η Δαπ είναι εναντίων των τραμπουκισμών.
Δεν έχει λογική συνεπαγωγή αυτό που λες.
Έστω ότι είμαι τραμπούκος, και το έχω δείξει με πάρα πολλά γεγονότα -με λίγα λόγια είναι
δεδομένο πως είμαι τραμπούκος.
Αν πω πως "αύριο θα σε σπάσω στο ξύλο", και τελικά δε σε δείρω αύριο, αυτό
δε θα πει ότι είμαι ενάντια στους τραμπουκισμούς...
Και επειδή λέω "είμαι τραμπούκος, και το έχω δείξει με πάρα πολλά γεγονότα", και αυτά δε τα βγάζω από το μυαλό μου, και για να μην πάμε σε Καλαμπόκα κτλ και μου πεις "αυτά είναι παλιά, αλλάξαμε τώρα", ας θυμηθούμε λίγο κάποια πρόσφατα γεγονότα:
+---------------+
| ΓΕΓΟΝΟΣ Νο 1 |
+---------------+
Φακέλωμα φοιτητών από την ΔΑΠ - 154 ΠΑΣΟ σκαναρισμένα βρέθηκαν σε ελεύθερο αρχείο, στο προεκλογικό CD της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.[...]
Την Δευτέρα 9/12/
2002 αναρτήθηκαν, από την Αριστερή Παρέμβαση El Condor Pasa και την ΠΑΣΠ, πανό με εκτυπωμένα τα ΠΑΣΟ και καταγγελίες, ζητώντας τη σύγκλιση γενικής συνέλευσης και τη διαγραφή των μελών του ΔΣ.
[...]
Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, με ισχυρή ενίσχυση από ανθρώπους της ΟΝΝΕΔ, κατέστρεψαν το πανό της ΠΑΣΠ και προσπάθησαν να καταστρέψουν το πανό των El Condor Pasa (και προφανώς, όπως φαίνεται και από τις παρακάτω εικόνες έπεσε ξύλο)
[...]
Πηγή :
http://politikestaktikes.tripod.com/FakelomaDAP/intro.htm+---------------+
| ΓΕΓΟΝΟΣ Νο 2 |
+---------------+
Ανακοίνωση φοιτητικων συλλογων για την τραμπούκικη επίθεσηΤο βράδυ της Πέμπτης 3 Απριλίου
2003 στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου δύο παρακρατικοί
τραμπούκοι επιτέθηκαν με δολοφονικό τρόπο έξω από τα γραφεία του Συλλόγου Φοιτητών Μεταλλειολόγων Μεταλλουργών
σε φοιτήτρια μέλος του Αριστερού Χώρου Μεταλλειολόγων Μεταλλουργών που ανήκει στην Ενιαία Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Φορώντας κράνη και οπλισμένοι με γκλομπ την
έσυραν πενήντα μέτρα, την
φίμωσαν, την
γρονθοκόπησαν και την
κλώτσησαν στο κεφάλι και σε όλο το σώμα. Κατ’ όπιν ζηλεύοντας τη δόξα των ναζί και των συνεργατών τους της
έκοψαν τα μαλλιά, τα έβαλαν σε σακούλα και ολοκληρώνοντας τον εξευτελισμό, την
περιέλουσαν σε όλο το σώμα και στο κεφάλι με 2 κουτιά μπλε μπογιά αφού πρώτα την ανάγκασαν να
καταπιεί μέρος της. Κατά την διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης κραύγαζαν ΟΝΝΕΔ – ΟΝΝΕΔ και δήλωναν ότι «
σας λέγαμε ότι θα έρθουν τα βαν της ΟΝΝΕΔ και δεν το πιστεύατε» και έρχεται η «γαλάζια στρατιά». Η φοιτήτρια μετά την επίθεση οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε διάσειση, ενώ νοσηλεύεται με νευρικό κλονισμό έχοντας επιπρόσθετα προβλήματα από την κατάποση μπογιάς που επιβαρύνει τα χρόνια προβλήματα υγείας που έχει. [...]
Πηγή:
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=87646======================================================================
Έχεις καλύτερο παράδειγμα για την έννοια του "τραμπουκισμού"?!
Και αν θες πες κανένα ωραίο αστείο πως "άλλο ΔΑΠ και άλλο ΟΝΝΕΔ"...
Και για να μην κάνεις τον κόπο, μπορείς να δεις πως στο πρώτο περιστατικό οι ΔΑΠίτες φωνάξαν ενισχύσεις από την ΟΝΝΕΔ...