Φοιτητική Ανεξάρτητη Κίνηση - Πληροφορική Ιωαννίνων
09 Φεβρουάριος, 2012, 12:27:12 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα: Ύστερα από τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε είμαστε και πάλι online. Για τυχόν προβλήματα στείλτε ένα mail στο contact [at] fak-uoi.gr

Αρχική   Βοήθεια Αναζήτηση Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: [1] 2 3 4   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Άσχετα και άλλα  (Αναγνώστηκε 5003 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
fotonios
Μέλος
*
Φύλο: Άντρας

Προφίλ E-mail
« στις: 30 Απρίλιος, 2007, 14:43:43 »

...και εγώ.
Ειναι δυνατόν πορεία για την Κορυτσά... proponathn
Καλώς τον, σε χάσαμε, που ήσουν; Θα σε διαγράφαμε (και) από το forum.
Καταγράφηκε

Πούστηδες και παλικάρια...
...γίναμε μαλλιά κουβάρια.
---
Επισκέπτης
« Απάντηση #1 στις: 30 Απρίλιος, 2007, 14:56:06 »

Εφτιαχνε το blog του το παιδι ρε fotonios.

Στον ελευθερο του χρονο προλαβε να hackarei και το καναλι της ΦΑΚ στο irc. Ω τι απωλεια... put the kot down
Καταγράφηκε
dgtfeargr
Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: 01 Μάιος, 2007, 16:30:06 »

E..φυσικά. Ήμουνα λίγο άρρωστος κ ήμουνα στο νοσοκομείο αλλά τώρα βγήκα και για κακή σας τύχη είμαι Καλά. Φυσικά που να ξέρετε εσείς από αρρώστιες κ ασθένειες αφού οι άνθρωποι αρρωσταίνουνε.... ropaloooooo2 .  Πλέον οι διαγραφές μελών έχουνε γίνει της μόδας και αποδυκνύουν την περίσσια "Δημοκρατία" σας που ξεχιλίζει από τα μπατζάκια σας. Μήπως θα ψηφίσετε και για να με στείλετε κ στη Μακρόνησο ή πουθενά αλλού; Για να ξέρω δηλαδή.... Φυσικά και έφτιαχνα το Blog μ το οποίο έχει και κάποιες ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής που περιμένουνε απαντήσεις. (http://invisible.cshell.gr/?p=7) Συγγνώμη κιόλας. Ά το λέω και 2η φορά ότι δεν είμαι Διεγραμμένος από το Σύλλογο. Εσείς συνεχίστε να κάνετε παρέα με τον Ορφέα  ipnosss

ΥΓ. ΆΆΆ,,, τώρα που το θυμήθηκα. Ξέρω ένα παιδί από τη Σχολή που πριν 2 χρόνια είχε πάει σε πορεία για τους ομοφυλόφιλους/λες στην Αθήνα. Τι λέτε να το βγάλουμε σε Βιντεάκι στη συνέλευση να τον κάνουμε ρεζίλι;;;
« Τελευταία τροποποίηση: 01 Μάιος, 2007, 16:33:05 από dgtfeargr » Καταγράφηκε
---
Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: 01 Μάιος, 2007, 16:36:25 »

Οχι γιατι δεν ειναι κακο να πηγαινεις σε πορεια για ομοφυλοφιλους και το κυριοτερο δεν αναφερει κατι το καταστατικο.

Καλως ή κακως διαγραφτηκες με την σφραγιδα του συλλογου.

Αναφερεις σας και λοιπα. Δεν σε διαγραψαμε εμεις, απλα και ξεκαθαρα. Σε διεγραψε ο συλλογος μετα απο Γενικη Συνελευση. Τη σφραγιδα την εβαλε ο γραμματεας της σχολης μας και το κειμενο το προσυπεγραψε το συντονιστικο Ιωαννινων. Οποτε τα σας αν μιλας για την ΦΑΚ ειναι ακυρα. Αν πιστευεις οτι ο συλλογος ειναι αντιδημοκρατικος και τα λοιπα δικαιωμα σου να το πιστευεις.

Δεν εισαι ο μονος που επαθε λοιμωδη μονοπυρηνωση κι επειδη ειμαι συμπαθων και καταλαβαινω, περαστικα σου!
« Τελευταία τροποποίηση: 01 Μάιος, 2007, 16:41:42 από --- » Καταγράφηκε
---
Επισκέπτης
« Απάντηση #4 στις: 01 Μάιος, 2007, 16:49:08 »

Να προσθεσω επισης, οτι οπως παρατηρεις κι εσυ δεν σε διαγραψαμε απο το φορουμ και ουτε σκοπευουμε, αν η συμπεριφορα σου ειναι αυτη που αρμοζει οπως βεβαια και του καθε μελους σε αυτο το φορουμ. Εχεις δικαιωμα να εκφραζεις την αποψη σου απο τη στιγμη που σεβεσαι και τη δικια μας.

Τωρα αν εσυ θεωρεις οτι δεν σε βρισκει κατι τετοιο συμφωνο, μπορεις να αποχωρησεις οποιαδηποτε στιγμη οικειοθελως, οπως φυσικα και καθε αλλο μελος του φορουμ.
Καταγράφηκε
dgtfeargr
Επισκέπτης
« Απάντηση #5 στις: 01 Μάιος, 2007, 17:24:08 »

Το καταστατικό αναφέρει για Φασιστικές ιδεές. Δεν πιστεύω όμως ότι το να διαδηλώνεις για τα δικαιώματα της Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανία (όπως και για τα δικαιώματα που έχει η κάθε μειονότητα σε κάθε χώρα) είναι Φασιστικό. Πιστεύω ότι ούτε αυτό πιστεύει ο Σύλλογος, ο οποίος έπεσε θύμα παραπληροφόρησης, έντονης πολιτικής όξυνσης κ κόντρας, πόλωσης, κ φυσικά ψευδών καταγγελιών (βλ. δήθεν  απειλητικό Τηλεφώνημα στον Βillάρα) για να στρέψει το κόσμο εναντίων μου και να πάρει τέτοια απόφαση. Προς Θεού δεν λέω ότι ο Σύλλογος δεν έχει δικιά του γνώμη ή ότι είναι άβουλο όν, πρόβατο ή χαζός αλλά όσο νά'ναι επηρεάστηκε από όλα αυτά, και είναι και φυσιολογικό, και πήρε αυτή την απόφαση. Τώρα όταν λες Συντονιστικό Ιωαννίνων τι εννοείς; Των Καταλήψεων το συντονιστικό;;; Αυτό είναι ένα όργανο που κινειτοποιείτε μόνο στης καταλήψεις ,πριν και μετά τις καταλήψεις ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και φυσικά δεν έχει νομικό πλαίσιο, είναι αυθαίρετο, σε καταστατικά σχολών κ πανεπιστημίων δεν αναφέρετε πουθενά ως διοικητικό όργανο ή οτιδήποτε, είναι μια πατέντα ευρεσιτεχνείας και φυσικά ώς εκ τούτου δεν αναγνωρίζεται νομικά και θεσμικά από κανέναν (Πανεπιστήμια, Πανεπιστημιακές Αρχές και Θεσμούς, Σύνολο όλων των Φοιτητών) αλλά μόνο από τους ίδιους τους καταληψίες.Συνεπώς δεν έχει ούτε κύρως ούτε τίποτε και ούτε φυσικά οι αποφάσεις του Συντονιστικού Καταλήψεων αφού δεν είναι ούτε όργανο, ούτε θεσμός ούτε τίποτε. Νομική και θεσμική ισχύ ΜΗΔΕΝ. Οπότε.... Επίσης με κείμενο του ίδιου του Συντονιστικού "διαγράφηκαν" και  άλλα μέλη της ΔΑΠ από άλλες σχολές από τους Συλλόγους οι οποίοι συμμετέχουνε τώρα κανονικά σε όλες τις εργασίες των Συλλόγων. (Πάντως αυτή η επιλεκτικότητα του Συντονιστικού να διαγράφει μόνο μέλη της ΔΑΠ μου κάνει εντύπωση). Το κείμενο αυτό δεν έχει την υπογραφή του Προέδρου Του Δ.Σ. του τμήματός μας που σε αντίθεση με το Συντονιστικό, το ΔΣ είναι ένα αναγνωρισμένο Θεσμικά και νομικά όργανο εδώ και χρόνια από Καταστατικά κτλ... κ πληρεί όλες τις προϋποθέσεις που δεν πληρεί το Συντονιστικό. Όλα αυτά γνωστά. Επίσης τους λόγους για τους οποίους δεν υπογράφει ο Πρόεδρος τους έχει εξηγήσει ο ίδιος σε Γενικές Συνελεύσεις.

Όσον αναφορά για την Διαγραφή μου από το Forum μπορεί εσύ να μη θέλεις να με διαγράψεις αλλά δεν βλέπω και τις ίδιες προθέσεις με το Φοτώνιο ο οποίος θέλει σαν τρελός. Οπότε πρέπει να συννενοηθείς με αυτόν για το τί θα γίνει διότι έχετε μια διαφωνία σε αυτό το θέμα

Ευχαριστώ πολυ για τα Περαστικά

« Τελευταία τροποποίηση: 01 Μάιος, 2007, 17:29:56 από dgtfeargr » Καταγράφηκε
---
Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: 01 Μάιος, 2007, 19:00:44 »

Η διαφωνια ειναι παραγοντας εξελιξης :).

Για το συντονιστικο καταληψεων δεν εχω και πολλα να πω. Το αναγνωριζω ως οργανο. Ειναι θεσμοθετημενο καθως συσταθηκε μεσω αποφασεων των Γ.Σ.. Το αναγνωρισε η πρυτανεια καλυπτοντας τις αναγκες του σε φωτοτυπιες. Το αναγνωρισε η Τ.Ε.Δ.Κ. Ιωαννινων χρηματοδοτωντας το με 3000 ευρω για τις αναγκες του. Το αναγνωρισαν ο συλλογος μελων ΔΕΠ.

Ειναι καθολα νομιμο και θεσμοθετημενο.

Για το αλλο ζητημα, η Γ.Σ. εκρινε οτι οντως υπηρχε παραβαση του αρθρου του καταστατικου κι ετσι υπερψηφισε την διαγραφη σου. Δικαιωμα να κανεις ενσταση μεχρι την διεξαγωγη νεας Γ.Σ. ειχες, κατι που δεν επραξες ομως. Η αποφαση σφραγιστηκε με τη σφραγιδα του συλλογου ενωπιον ολων των φοιτητων μεσα στη Γ.Σ.. ενσταση δεν εκανες και το θεμα εληξε. Δεν εχω να προσθεσω κατι παραπανω σε αυτη τη συζητηση και δεν μπορει να αλλαξει κατι πανω σε αυτο το ζητημα πλεον.
Καταγράφηκε
eyhnos
Μέλος
*
Φύλο: Άντρας

eyhnos@hotmail.com
Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: 02 Μάιος, 2007, 10:59:59 »

Λοιπόν είχα πεί πως δεν θα ασχοληθώ με αυτήν την αντιπαράθεση εδω γιατι μέχρι τώρα δεν είχε καμία ουσία. Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει ούτε αν χακάρανε το κανάλι της Φ.Α.Κ στο mirc, ούτε αν κάποιο blog γράφει για μένα, ούτε οι κοκορομαχίες στα sites του καθενός. Αλλά μιας και τα αφήσατε αυτα στην άκρη να σας πώ και εγώ την γνώμη μου.
Πρώτα απ' όλα δεν ήταν μια πορεία για τα δικαιώματα της Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανία. Ήταν μία πορεία φασιστών. Το πανό της πορείας έλεγε χρυσή αυγή και δεν ανέφερε τίποτα για την ελληνική μειονότητα. Ο στόχος το οποίο κρατούσε, ο διεγραμμένος πια φίλος μας, δεν ήταν και ούτε πρόκειτε ποτέ να γίνει εθνικό σύμβολο ή σύμβολο της αλβανικής μειονότητας, αλλά είναι σύμβολό μιας άρρωστης ιδεολογίας που είναι απομονομένη κοινωνικά και καταδικασμένη τυπικά μέσω του συντάγματος της Ελλάδας και φυσικά μέσω του καταστατικού του συλλόγου. Η πολιτική όξυνση στην συνέλευση της διαγραφή ήταν κάτι το φυσιολογικό να γίνει, μιας και εν μέσω καταλήψεων οι πολιτικές αντιπαραθέσεις σε όλα τα ζητήματα ήταν πάντα έντονες. Οι δήθεν ψευδείς κατηγορίες για το απειλητικό τηλεφώνημα δεν είναι καθόλου ψευδής και φίλε dgtfeargr, και εγώ και εσύ ξέρουμε εάν έγινε το τηλεφώνημα και τι ειπώθηκε στο τηλεφώνημα με κάθε λεπτομέρια. Καλό θα είναι να αναλαμβάνουμε τις συνέπειες των πραξεών μας και να έχουμε την τιμή και την αξιοπρέπια να λέμε την αλήθεια.
Όσον αφορά το συντονιστικό με κάλυψε η απάντηση του Soptep αλλά θα πώ μόνο ότι το συντονιστικό δεν έχει φετίχ να διαγράφει μέλη της ΔΑΠ αλλά όταν μέλη της ΔΑΠ δέρνουν κόσμο στο φυσικό δείχνουν αντισυλλογική συμπεριφορά που αντιβάινει το γράμμα και το πνέυμα του συλλόγου και του καταστατικού και γι αυτό πρέπει να διαγράφονται, όπως θα συμβεί προφανώς με τον οποιοδήποτε έχει παρόμοια συμπεριφορά ή δραση.
Τώρα όσον αφορά την απόφαση της συνέλευσης αυτή είναι καθόλα νόμιμη. Τα πρακτικά φέρουν της σφραγγίδα του συλλόγου και είναι το κείμενο εκείνο το οποίο περιγράφει τι συνέβει εκείνη την ημέρα στο αμφιθέατρο. Το γεγονός ότι ο πρόεδρος του Δ.Σ. δεν θέλει ή δεν μπορεί να τα υπογράψει και να τα αναγνωρίσει δεν ακυρώνει την απόφαση του συλλόγου, ούτε και την βγάζει στην έκνομη. Στην συγκεκριμένη περίπτωση έκνομος είναι ο πρόεδρος του Δ.Σ. Η σύνομη ένεργεια δεν είναι η μη αναγνώση της απόφασης της Γ.Σ. αλλά η ένσταση, πράγμα που δεν έγινε. Ακόμη τα περί απαρτίας της Γ.Σ., και του πλήθους των μελών που αποφάσισαν την διαγραφή κτλ κτλ είναι άκυρα. Άλλωστε σε περίπτωση που έχεις διαβάσει το καταστατικό θα έβλεπες πως στην περιπτωσή σου η διαγραφή είναι αυτόματη( ...αποκλείονται απο μέλη του συλλόγου....), το σώμα της Γ.Σ απλά την επικύρωσε. Το κυριότερο όμως δεν είναι το τυπικό του θέματος( το οποίο είναι και καθόλα νόμιμο ) αλλά το γεγονός ότι ένα ολόκληρο αμφιθέατρο σήκωσε το χέρι του για να φύγεις. Απο κεί και πέρα φίλε dgtfeargr τι την ψάχνεις την δουλεία...Όλοι πλέον ξέρουν και όσο το σκαλίζουμε, όλοι θα συνεχίσουν να θυμούνται.

Περαστικά σου και καλή ανάρρωση και απο εμένα.

Και κάτι τελευταίο. Δεν είναι κακή μας τύχη που βγήκες απο το νοσοκομείο. Εμείς δεν επιβουλευόμαστε κανέναν και δεν θέλουμε το κακό κανενός. Είναι κρίμα και λυπηρό που σκέφτεσαι έτσι και σε τελική ανάλυση αυτό είναι και η διαφορά μας. Εγώ δεν σκέφτομαι έτσι...
Καταγράφηκε
dgtfeargr
Επισκέπτης
« Απάντηση #8 στις: 02 Μάιος, 2007, 13:00:04 »

Όσον αναφορά το Συντονιστικό τα έχω πει πιο πρίν. Δεν υπήρχει και δεν υπάρχει τέτοιο όργανο. Και εσείς που είστε τόσο φανατικοί λάτρεις του τύπου και των γραμμάτων του Καταστατικού ούτε το καταστατικό μιλάει και έχει μιλήσει ποτέ για ένα τέτοιο όργανο.

Όσον αναφορά τις κοκορομαχίες στα Site ξέρετε πολύ καλά ότι ο Σωτηράκης στο Site του τις άρχισε αποκαλώντας με ώς Μαλάκα Κομπλεξικό ζώο χύτρα κτλ... (χωρίς προηγούμενη αφορμή).Εάν κρίνετε ότι κάτι τέτοιο είναι σωστό ... ε... τι να πώ. Και εγώ δεν είμαι κανένας βλάκας να κάθομαι να με βρίζουμε και να με λένε μαλάκα στα Site και να τα ακούω. Οπότε για τις κοκορομαχίες στα Site μίλα με το Σωτηράκη και όχι μαζί μου.

Όπως έλεγα και στις Συνελεύσεις στην πορεία συμμετείχε και η ΣΦΕΒΑ η ο ποία είναι ένας νόμιμος Φοιτητικός Σύλλογος των Ιωαννίνων. Δεν είναι ούτε κόμμα, ούτε οργάνωση. Ορίστε και το πανό της ΣΦΕΒΑ:

.

Όπως βλέπεις το πανό της γράφει Βόρειος Ήπειρος Γη Ελληνική. Επίσης ακούστηκαν συνθήματα όπως: Ανθρώπινα Δικαιώματα στους Β.Ηπειρώτες. Οπότε η πορεία έγινε για τα δικαιώματα της ΒορειοΗπειρωτικής μειονότητας στην Αλβανία.

Για το τηλεφώνημα και οι 2 ξέρουμε ότι δεν έγινε (τουλάχιστον από εμένα ή γνωστούς μου) και αναρωτιέμαι ακόμα πως τολμάς και το επικαλείσε.

Όσον αναφορά για το περιστατικό στο Φυσικό δεν ασχολούμε με προσωπικές διαφορές παιδιών που το Συντονιστικό της ανάγαγε σε Πολιτικές για προσωπικό του πολιτικό όφελος και σκοπιμότητες

Το καταστατικό λέει για Φασιστικές ιδέες και αν η διαδήλωση για τα δικαιώματα μιας μειονότητας σε ένα κράτος είναι φασιστική τότε δίκαια διεγράφηκα

Για το από ποιές ψυχολογικές και συναισθηματικές συνθήκες (μετά από το τηλεφώνημα) σήκωσε ο Σύλλογος το χέρι του για να διεγραφώ έχω ξανα μιλήσει.

Παράθεση
Και κάτι τελευταίο. Δεν είναι κακή μας τύχη που βγήκες απο το νοσοκομείο. Εμείς δεν επιβουλευόμαστε κανέναν και δεν θέλουμε το κακό κανενός. Είναι κρίμα και λυπηρό που σκέφτεσαι έτσι και σε τελική ανάλυση αυτό είναι και η διαφορά μας. Εγώ δεν σκέφτομαι έτσι...

Το εύχομαι να μην σκέφτεσε έτσι αλλά εγώ άλλα έμαθα από κάτι παιδιά στα Υλικά. Ώς γνωστόν πρίν από μερικές μέρες έγινε μια φασαρία στη συνέλευση των Υλικών. Εκεί μετά από προκλήσεις και των 2 πλευρών παραλίγο τα πράγματα να ξεφύγουνε εκτός ελέγχου. Τώρα φοβούμενη την περίπτωση αυτή τα "παιδιά" από τα Υλικά καλέσανε και μέλη της ΦΑΚ από τη σχολή μας και μαζευτήκανε όλοι μαζί περίμένοντας επίθεση από μέλη της ΔΑΠ. Φυσικά αυτή η "επίθεση" δεν έγινε ποτέ από την Δαπ αποδυκνύοντας ότι η Δαπ είναι εναντίων των τραμπουκισμών. Εγώ έμαθα ότι όταν καταλάβατε ότι οι Δαπίτες δεν θα μαζεύονταν για ξύλο φίλε Βασίλη πρότεινες στα παιδιά που είχανε μαζευτεί να ανεβείτε στη Πληροφορική να δείρετε τους Δαπίτες της Πληροφορικής αλλά τα υπόλοιπα παιδιά αρνήθηκαν λέγοντάς σε: "Άσε δεν θέλουμε να μπλέξουμε τώρα χωρίς λόγο". Είδες τα νέα πως μαθεύονται. Τώρα πιθανό είναι να τα αρνηθείς όλα αυτά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συνέβησαν. Οπότε με τα τελευταία γενόμενα όχι μόνο σκέφτεσε έτσι αλλά σκέφτεσε πολύ χειρότερα καθιστώντας σε σε επικύνδινο άτομο. Οπότε επικύνδινο άτομο δεν είμαι εγώ, όπως έλεγες στη συνέλευση της Διαγραφής, αλλά ΕΣΥ που προσπαθείς να οργανώσεις ομάδα για να δείρεις μέλη της ΔΑΠ Πληροφορικής. Είπαμε δεν γουστάρεις παρατάξεις στη σχολή αλλά μην μας δείρεις κιόλας αδερφέ....
« Τελευταία τροποποίηση: 02 Μάιος, 2007, 13:02:35 από dgtfeargr » Καταγράφηκε
---
Επισκέπτης
« Απάντηση #9 στις: 02 Μάιος, 2007, 13:35:18 »

Οπως βεβαια και το αντιστροφο. Οτι επειδη το αναφερεις συνεβησε και στην πραγματικοτητα κι ολας.

Επι του θεματος παντως χαιρομαι που αναγνωριζεις τουλαχιστον την νομιμοτητα της Γ.Σ. (εκφραζοντας βεβαια καποιες αμφιβολιες οτι οι φοιτητες ψηφισαν αρκετα συναισθηματικα, αλλα αυτο ειναι δικαιωμα σου) και αναγνωριζεις οτι η διαγραφη σου εγινε νομιμα. Δειχνεις εστω και στο τελος μια υπευθυνη σταση. Οσο λοιπον το ανασκαλευουμε το θεμα δεν ειναι καλο κυριως για εσενα πλεον.
« Τελευταία τροποποίηση: 02 Μάιος, 2007, 13:48:46 από --- » Καταγράφηκε
Σελίδες: [1] 2 3 4   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: