Όσον αναφορά το Συντονιστικό τα έχω πει πιο πρίν. Δεν υπήρχει και δεν υπάρχει τέτοιο όργανο. Και εσείς που είστε τόσο φανατικοί λάτρεις του τύπου και των γραμμάτων του Καταστατικού ούτε το καταστατικό μιλάει και έχει μιλήσει ποτέ για ένα τέτοιο όργανο.
Όσον αναφορά τις κοκορομαχίες στα Site ξέρετε πολύ καλά ότι ο Σωτηράκης στο Site του τις άρχισε αποκαλώντας με ώς Μαλάκα Κομπλεξικό ζώο χύτρα κτλ... (χωρίς προηγούμενη αφορμή).Εάν κρίνετε ότι κάτι τέτοιο είναι σωστό ... ε... τι να πώ. Και εγώ δεν είμαι κανένας βλάκας να κάθομαι να με βρίζουμε και να με λένε μαλάκα στα Site και να τα ακούω. Οπότε για τις κοκορομαχίες στα Site μίλα με το Σωτηράκη και όχι μαζί μου.
Όπως έλεγα και στις Συνελεύσεις στην πορεία συμμετείχε και η ΣΦΕΒΑ η ο ποία είναι ένας νόμιμος Φοιτητικός Σύλλογος των Ιωαννίνων. Δεν είναι ούτε κόμμα, ούτε οργάνωση. Ορίστε και το πανό της ΣΦΕΒΑ:

.
Όπως βλέπεις το πανό της γράφει
Βόρειος Ήπειρος Γη Ελληνική. Επίσης ακούστηκαν συνθήματα όπως: Ανθρώπινα Δικαιώματα στους Β.Ηπειρώτες. Οπότε η πορεία έγινε για τα
δικαιώματα της ΒορειοΗπειρωτικής μειονότητας στην Αλβανία.Για το τηλεφώνημα και οι 2 ξέρουμε ότι δεν έγινε
(τουλάχιστον από εμένα ή γνωστούς μου) και αναρωτιέμαι ακόμα πως τολμάς και το επικαλείσε.
Όσον αναφορά για το περιστατικό στο Φυσικό δεν ασχολούμε με προσωπικές διαφορές παιδιών που το Συντονιστικό της ανάγαγε σε Πολιτικές για προσωπικό του πολιτικό όφελος και σκοπιμότητες
Το καταστατικό λέει για Φασιστικές ιδέες και αν η διαδήλωση για τα δικαιώματα μιας μειονότητας σε ένα κράτος είναι φασιστική τότε δίκαια διεγράφηκα
Για το από ποιές ψυχολογικές και συναισθηματικές συνθήκες (μετά από το τηλεφώνημα) σήκωσε ο Σύλλογος το χέρι του για να διεγραφώ έχω ξανα μιλήσει.
Και κάτι τελευταίο. Δεν είναι κακή μας τύχη που βγήκες απο το νοσοκομείο. Εμείς δεν επιβουλευόμαστε κανέναν και δεν θέλουμε το κακό κανενός. Είναι κρίμα και λυπηρό που σκέφτεσαι έτσι και σε τελική ανάλυση αυτό είναι και η διαφορά μας. Εγώ δεν σκέφτομαι έτσι...
Το εύχομαι να μην σκέφτεσε έτσι αλλά εγώ άλλα έμαθα από κάτι παιδιά στα Υλικά. Ώς γνωστόν πρίν από μερικές μέρες έγινε μια φασαρία στη συνέλευση των Υλικών. Εκεί μετά από προκλήσεις και των 2 πλευρών παραλίγο τα πράγματα να ξεφύγουνε εκτός ελέγχου. Τώρα φοβούμενη την περίπτωση αυτή τα "παιδιά" από τα Υλικά καλέσανε και μέλη της ΦΑΚ από τη σχολή μας και μαζευτήκανε όλοι μαζί περίμένοντας επίθεση από μέλη της ΔΑΠ. Φυσικά αυτή η "επίθεση" δεν έγινε ποτέ από την Δαπ αποδυκνύοντας ότι η Δαπ είναι εναντίων των τραμπουκισμών. Εγώ έμαθα ότι όταν καταλάβατε ότι οι Δαπίτες δεν θα μαζεύονταν για ξύλο φίλε Βασίλη πρότεινες στα παιδιά που είχανε μαζευτεί να ανεβείτε στη Πληροφορική να δείρετε τους Δαπίτες της Πληροφορικής αλλά τα υπόλοιπα παιδιά αρνήθηκαν λέγοντάς σε: "Άσε δεν θέλουμε να μπλέξουμε τώρα χωρίς λόγο". Είδες τα νέα πως μαθεύονται. Τώρα πιθανό είναι να τα αρνηθείς όλα αυτά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συνέβησαν. Οπότε με τα τελευταία γενόμενα όχι μόνο σκέφτεσε έτσι αλλά σκέφτεσε πολύ χειρότερα καθιστώντας σε σε επικύνδινο άτομο. Οπότε επικύνδινο άτομο δεν είμαι εγώ, όπως έλεγες στη συνέλευση της Διαγραφής, αλλά
ΕΣΥ που προσπαθείς να οργανώσεις ομάδα για να δείρεις μέλη της ΔΑΠ Πληροφορικής. Είπαμε δεν γουστάρεις παρατάξεις στη σχολή αλλά μην μας δείρεις κιόλας αδερφέ....