Άσυλο:
Πρώτα του δίνει το χέρι η κυβέρνηση, μετά η αστυνομία που επιμελώς αρνείται να εφαρμόσει το νόμο που επιτρέπει στην αστυνομία να μπει στο πανεπιστήμιο και να τον συλλάβει, εφόσον υπάρχουν αυτόφωρα εγκλήματα, και στο τέλος το άσυλο. Η αστυνομία τον φυγαδεύει, όχι το άσυλο. Η αστυνομία είναι αυτή που δε τον συλλαμβάνει (να σου θυμίσω ότι στα προηγούμενα επεισόδια δεν έγινε καμία σύλληψη? Γιατί άραγε?!).
Αν κάποιος μανιακός δολοφόνος σκοτώσει 10 άτομα και μετά μπει απειλώντας με στο σπίτι μου, δε φταίει το σπίτι μου ούτε εγώ. Δεν είναι λόγος να μου καταργήσουν το ιδιωτικό απόρρητο και να μπαίνουν όποτε θέλουν σπίτι μου, επειδή μπήκε ο δολοφόνος στο σπίτι μου. Να κόψουν το
κεφάλι τους κυβέρνηση και αστυνομία και να συλλάβουν το δολοφόνο. Δεν είναι λόγος αυτός να άρουν το ιδιωτικό απόρρητο και να μπαίνουν στα σπίτια των πολιτών επειδή ο δολοφόνος μπορεί να είναι σε κάποιο σπίτι.
Νομίζω σου απάντησα τους λόγους που δεν γίνεται καμία σύλληψη.
Πανεπιστήμια:Είναι δηλαδή ωραίο που τα έχουμε μετατρέψει (τα πανεπιστήμια) σε γκέτο δηλαδή?
Όπως τα λες. Και ο Αλ Πατσίνο από ελληνικό πανεπιστήμιο βγήκε. Ξέρεις τι συμμορίες υπάρχουν στα πανεπιστήμια? Φυσικά και θα ξέρεις ότι κάθε πανεπιστήμιο είναι κάτω από τον έλεγχο της μαφίας. Ξέρεις τι πορνογραφικό υλικό διακινούν οι φοιτητές, όταν δε διακινούν ναρκωτικά, δε βιάζουν κοπέλες και δε φτιάχνουν μολότοφ? Αν φυσικά δεν είναι μαστουρωμένοι από τα ναρκωτικά που παίρνουν στις μειοψηφικές καταλήψεις. Βγαίνει και το Jurassic Park το 4 όπου να ναι.
Μην κάνουμε το τόσο τοοοοοοοόσο..
Τα ''δεντράκια'' στην αυλή στο Πολυτεχνείο δεν τα έχει δει κανείς άραγε?
Στα ΤΕΙ Αθήνας(Αιγάλεω) δεν έχει πάει κανείς μέσα να δει και να πει αν μοιάζουν με κέντρο τριτοβάθμιας κατάστασης και όχι με ΓΚΕΤΟ?
Τις μολότοφ οι αναρχικοί (όχι εσείς) που τις βρίσκουν και αρχίζουν και τις πετάνε μόλις κρυφτούνε σαν κλαμμένες μαθητριούλες στο άσυλο?
Μήπως, λέω τώρα, ήταν στην αρχή μέσα στο άσυλο αυτά τα ''πυρομαχικά''?
Τα πειρατικά cd?
Νταξ, δεν λέω πως είμαι υπέρ του χαζού συνθήματος ''Η πειρατεία σκοτώνει την μουσική'', αλλά με την ποικιλία και τον αέρα που έχουν πάρει έχω βρει από τραγούδια και ταινείες μέχρι games και anime(!)Άιντε, να βάλουν και software να κλείσει το σετάκι.!
Όχι ότι είμαι τόσο κατά τους, αλλά είναι μια πράξη
παράνομη(όπως και οι από πάνω), πως να το κάνουμε..?
Μόνο πεζοδρόμιο δε γίνεται εκεί μέσα(και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτό μετά από όσα έχουν ακούσει τα αυτάκια μου από φοιτήτριες από μακρινά μέρη που..δεν είχαν να πληρώσουν το νοίκι..)
Αυτά συμβαίνουν, απλά μάλλον κάνουμε πως δε τα ξέρουμε..
Είπαμε, στα Γιάννενα η κατάσταση λόγω του ότι το Πανεπιστήμιο είναι έξω από την Πόλη είναι σαφώς καλύτερη.
Τέλος αφού είναι δημόσιος χώρος το πανεπιστήμιο, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?
Ένα από τα παράλογα,τραγελαφικά και ανεξήγητα ερωτήματα της χώρας μας..
Σαν να λέμε: εφόσον το σπίτι μου είναι
ιδιωτικός χώρος, να επιτρέπειται να μπεί μέσα
ιδιωτικός ντετέκτιβ...

Μισό..
Όταν λέμε δημόσιο ενοούμε για ΟΛΟΥΣ (ναι, και για τα όργανα της πολιτείας)
Όταν λέμε ιδιωτικό ενοούμε ΑΤΟΜΙΚΟ.
Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ που θα έρθει στο ιδιωτικό σπίτι σου είναι ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΤΟΜΟ, οπότε είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ.
Απλά, γιατί έτσι και ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ (οι αστυνομικοί) να μπούνε μέσα στο Πανεπιστήμιο για οποιοδήποτε ΛΟΓΙΚΟ λόγο στην καλύτερη περίπτωση θα φάνε άγριο ξύλο..
Τα όργανα της τάξης φοβούνται να επιβάλλουν την τάξη, γι' αυτό δε μπήκαν... Τότε είναι τόσο χρήσιμοι, όσο ένας κασκαντέρ με υψοφοβία. θα σου άρεσε οι σκουπιδιάρηδες, ενώ πληρώνονται, να μη μαζεύουν τα σκουπίδια επειδή σκέφτονται πως μπορεί να κολλήσουν τίποτα? Όταν έγινε ΜΑΤατζής ο άλλος γνώριζε τους κινδύνους. Όπως και ο σκουπιδιάρης. Είναι γελοίο το "φοβάμαι" η "δε θέλω να το κάνω", εφόσον γιαυτό πληρώνεσαι.
Όλα τα προηγούμενα τα αναφέρω γιατί είναι γελοίο το επιχείρημα πως δε μπήκαν στο πανεπιστήμιο επειδή φοβούνταν. Προφανώς και είναι άλλος ο λόγος, και εξυπηρετεί πολύ την κυβέρνηση (hint: ο λόγος είναι να στραφεί η κοινή γνώμη υπέρ της κατάργησης του ασύλου. Δε μπορώ να πω τίποτα παραπάνω...)
[/quote]
Για να καταλάβεις πως έχει η κατάσταση πήγαινε στο ΠαΠει ας πούμε με μια στολή αστυνομικού μέσα (και με ύφος αστυνομικού) για ''απλή περιπολία'' και με την δικαιολογία πως μπήκες να πιάσεις ''ύποπτους με μολώτοφ''.
Έτσι και βγεις ζωντανός από εκεί..
Έτσι και αυτοί.Κατα βάθος είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ(αλήθεια!)
Και όχι, πληρώνονται για να μας προστατέυουν(ασχέτως και αν δεν το κάνουν 100%-τι 100 ούτε 40) , όχι για να πεθαίνουν για εμάς(και μάιστα για 700ε)
Αυτό το κάνουν μόνο οι μπράβοι του Μπους..
Γιατι να μπαίνει η αστυνομία στο πανεπιστήμιο:Επίσης για ποιο λόγο να φοβάμαι τους αστυνομικούς όταν δεν έχω κάτι να κρύψω από αυτούς..?
Τότε άστον να μπει στο σπίτι σου. Τι φοβάσαι?! Ας μπορούν οι αστυνομικοί όποτε θέλουν να μπαίνουν στο σπίτι σου, εφόσον δεν έχεις τίποτα να κρύψεις. Σωστά?
Για δημόσιο μιλάμε, και όχι για ιδιωτικό τομέα..
Στον ιδιωτικό είναι εντελώ διαφορετική η κατάσταση, καθώς εκεί
παραβιάζεται το απόρρητο σου.
Σπίτι σου μπορείς θεωρητικά να κάνεις ΟΤΙ ΘΕΣ.
Έξω όμως προσπάθησε να είσαι νομοταγής.
..