Φοιτητική Ανεξάρτητη Κίνηση - Πληροφορική Ιωαννίνων
12 Φεβρουάριος, 2012, 16:08:49 *
Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
Χάσατε το email ενεργοποίησης;

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης
Νέα: Ύστερα από τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε είμαστε και πάλι online. Για τυχόν προβλήματα στείλτε ένα mail στο contact [at] fak-uoi.gr

Αρχική   Βοήθεια Αναζήτηση Σύνδεση Εγγραφή  
Σελίδες: 1 [2]   Κάτω
  Εκτύπωση  
Αποστολέας Θέμα: Άσυλο.Η μεγάλη Αλήθεια.  (Αναγνώστηκε 2789 φορές)
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Seto
Μέλος
*

Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: 22 Φεβρουάριος, 2007, 17:21:00 »

Παράθεση από: gmargari
Άσυλο:

Πρώτα του δίνει το χέρι η κυβέρνηση, μετά η αστυνομία που επιμελώς αρνείται να εφαρμόσει το νόμο που επιτρέπει στην αστυνομία να μπει στο πανεπιστήμιο και να τον συλλάβει, εφόσον υπάρχουν αυτόφωρα εγκλήματα, και στο τέλος το άσυλο. Η αστυνομία τον φυγαδεύει, όχι το άσυλο. Η αστυνομία είναι αυτή που δε τον συλλαμβάνει (να σου θυμίσω ότι στα προηγούμενα επεισόδια δεν έγινε καμία σύλληψη? Γιατί άραγε?!).
Αν κάποιος μανιακός δολοφόνος σκοτώσει 10 άτομα και μετά μπει απειλώντας με στο σπίτι μου, δε φταίει το σπίτι μου ούτε εγώ. Δεν είναι λόγος να μου καταργήσουν το ιδιωτικό απόρρητο και να μπαίνουν όποτε θέλουν σπίτι μου, επειδή μπήκε ο δολοφόνος στο σπίτι μου. Να κόψουν το
κεφάλι τους κυβέρνηση και αστυνομία και να συλλάβουν το δολοφόνο. Δεν είναι λόγος αυτός να άρουν το ιδιωτικό απόρρητο και να μπαίνουν στα σπίτια των πολιτών επειδή ο δολοφόνος μπορεί να είναι σε κάποιο σπίτι.

Νομίζω σου απάντησα τους λόγους που δεν γίνεται καμία σύλληψη.

Πανεπιστήμια:
Παράθεση
Είναι δηλαδή ωραίο που τα έχουμε μετατρέψει (τα πανεπιστήμια) σε γκέτο δηλαδή?
Όπως τα λες. Και ο Αλ Πατσίνο από ελληνικό πανεπιστήμιο βγήκε. Ξέρεις τι συμμορίες υπάρχουν στα πανεπιστήμια? Φυσικά και θα ξέρεις ότι κάθε πανεπιστήμιο είναι κάτω από τον έλεγχο της μαφίας. Ξέρεις τι πορνογραφικό υλικό διακινούν οι φοιτητές, όταν δε διακινούν ναρκωτικά, δε βιάζουν κοπέλες και δε φτιάχνουν μολότοφ? Αν φυσικά δεν είναι μαστουρωμένοι από τα ναρκωτικά που παίρνουν στις μειοψηφικές καταλήψεις. Βγαίνει και το Jurassic Park το 4 όπου να ναι.

Μην κάνουμε το τόσο τοοοοοοοόσο..
Τα ''δεντράκια'' στην αυλή στο Πολυτεχνείο δεν τα έχει δει κανείς άραγε?
Στα ΤΕΙ Αθήνας(Αιγάλεω) δεν έχει πάει κανείς μέσα να δει και να πει αν μοιάζουν με κέντρο τριτοβάθμιας κατάστασης και όχι με ΓΚΕΤΟ?
Τις μολότοφ οι αναρχικοί (όχι εσείς) που τις βρίσκουν και αρχίζουν και τις πετάνε μόλις κρυφτούνε σαν κλαμμένες μαθητριούλες στο άσυλο?
Μήπως, λέω τώρα, ήταν στην αρχή μέσα στο άσυλο αυτά τα ''πυρομαχικά''?
Τα πειρατικά cd?
Νταξ, δεν λέω πως είμαι υπέρ του χαζού συνθήματος ''Η πειρατεία σκοτώνει την μουσική'', αλλά με την ποικιλία και τον αέρα που έχουν πάρει έχω βρει από τραγούδια και ταινείες μέχρι games και anime(!)Άιντε, να βάλουν και software να κλείσει το σετάκι.!
Όχι ότι είμαι τόσο κατά τους, αλλά είναι μια πράξη παράνομη(όπως και οι από πάνω), πως να το κάνουμε..?
Μόνο πεζοδρόμιο δε γίνεται εκεί μέσα(και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτό μετά από όσα έχουν ακούσει τα αυτάκια μου από φοιτήτριες από μακρινά μέρη που..δεν είχαν να πληρώσουν το νοίκι..)

Αυτά συμβαίνουν, απλά μάλλον κάνουμε πως δε τα ξέρουμε..
Είπαμε, στα Γιάννενα η κατάσταση λόγω του ότι το Πανεπιστήμιο είναι έξω από την Πόλη είναι σαφώς καλύτερη.

Παράθεση
Τέλος αφού είναι δημόσιος χώρος το πανεπιστήμιο, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?
Ένα από τα παράλογα,τραγελαφικά και ανεξήγητα ερωτήματα της χώρας μας..
Σαν να λέμε: εφόσον το σπίτι μου είναι ιδιωτικός χώρος, να επιτρέπειται να μπεί μέσα ιδιωτικός ντετέκτιβ...  Απορία

Μισό..
Όταν λέμε δημόσιο ενοούμε για ΟΛΟΥΣ (ναι, και για τα όργανα της πολιτείας)
Όταν λέμε ιδιωτικό ενοούμε ΑΤΟΜΙΚΟ.
Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ που θα έρθει στο ιδιωτικό σπίτι σου είναι ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΤΟΜΟ, οπότε είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ.

Παράθεση
Απλά, γιατί έτσι και ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ (οι αστυνομικοί) να μπούνε μέσα στο Πανεπιστήμιο για οποιοδήποτε ΛΟΓΙΚΟ λόγο στην καλύτερη περίπτωση θα φάνε άγριο ξύλο..

Τα όργανα της τάξης φοβούνται να επιβάλλουν την τάξη, γι' αυτό δε μπήκαν... Τότε είναι τόσο χρήσιμοι, όσο ένας κασκαντέρ με υψοφοβία. θα σου άρεσε οι σκουπιδιάρηδες, ενώ πληρώνονται, να μη μαζεύουν τα σκουπίδια επειδή σκέφτονται πως μπορεί να κολλήσουν τίποτα? Όταν έγινε ΜΑΤατζής ο άλλος γνώριζε τους κινδύνους. Όπως και ο σκουπιδιάρης. Είναι γελοίο το "φοβάμαι" η "δε θέλω να το κάνω", εφόσον γιαυτό πληρώνεσαι.

Όλα τα προηγούμενα τα αναφέρω γιατί είναι γελοίο το επιχείρημα πως δε μπήκαν στο πανεπιστήμιο επειδή φοβούνταν. Προφανώς και είναι άλλος ο λόγος, και εξυπηρετεί πολύ την κυβέρνηση (hint: ο λόγος είναι να στραφεί η κοινή γνώμη υπέρ της κατάργησης του ασύλου. Δε μπορώ να πω τίποτα παραπάνω...)

[/quote]

Για να καταλάβεις πως έχει η κατάσταση πήγαινε στο ΠαΠει ας πούμε με μια στολή αστυνομικού μέσα (και με ύφος αστυνομικού) για ''απλή περιπολία'' και με την δικαιολογία πως μπήκες να πιάσεις ''ύποπτους με μολώτοφ''.
Έτσι και βγεις ζωντανός από εκεί..
Έτσι και αυτοί.Κατα βάθος είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ(αλήθεια!)

Και όχι, πληρώνονται για να μας προστατέυουν(ασχέτως και αν δεν το κάνουν 100%-τι 100 ούτε 40) , όχι για να πεθαίνουν για εμάς(και μάιστα για 700ε)
Αυτό το κάνουν μόνο οι μπράβοι του Μπους..

Γιατι να μπαίνει η αστυνομία στο πανεπιστήμιο:
Παράθεση
Επίσης για ποιο λόγο να φοβάμαι τους αστυνομικούς όταν δεν έχω κάτι να κρύψω από αυτούς..?
Τότε άστον να μπει στο σπίτι σου. Τι φοβάσαι?! Ας μπορούν οι αστυνομικοί όποτε θέλουν να μπαίνουν στο σπίτι σου, εφόσον δεν έχεις τίποτα να κρύψεις. Σωστά?

Για δημόσιο μιλάμε, και όχι για ιδιωτικό τομέα..
Στον ιδιωτικό είναι εντελώ διαφορετική η κατάσταση, καθώς εκεί παραβιάζεται το απόρρητο σου.
Σπίτι σου μπορείς θεωρητικά να κάνεις ΟΤΙ ΘΕΣ.
Έξω όμως προσπάθησε να είσαι νομοταγής.

..
« Τελευταία τροποποίηση: 23 Φεβρουάριος, 2007, 15:07:44 από Seto » Καταγράφηκε

2 Πράμματα δεν έχουν όρια.
Το διάστημα και η ανθρώπινη βλακεία.
Και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το πρώτο..

A.Einstein
Seto
Μέλος
*

Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: 22 Φεβρουάριος, 2007, 17:56:35 »

Παράθεση από: diml
λοιπον ειπαμε στο φορουμ μπορουμε να λεμε οτι θελουμε οπως θελουμε.
seto τα λεγομενα σου ειναι προβοκατορικα ευθεως. κατηγορεις κομματια του κινηματος και λες τη γνωμη σου μεσω περιεργων εκπροσωπων. ποια γκετο και κολοκυθια μας λες? ξερεις εσυ αν εχουν γινει γκετο στα πανεπιστημια αθηνων ή θεσ/νικης? ή πετας "μολοτοφ" δεξια και αριστερα?
η αστυνομια δεν ειναι δημοσια επειδη προφανως δεν εξυπηρετει το δημοσιο συμφερον. ενα ντιλερι ενα φονια δεν εχουν πιασει μονο εξιλαστηρια θυματα βρισκουν που τα συλλαμβανουν με εικονικες κατηγοριες. για ολα σας φταινε οι καθε λογης κουκουλοφοροι και οχι οι ακουκουλωτοι των μμε και των εδρανων της βουλης.
αν ερχοσουν σε καποια πορεια ας μας ελεγες μετα ποιος και τι φταιει. εσυ ενημερωνεσαι απο τους πρετεντερηδες και ερχεσαι εδω και μας βουρλιζεις με αυτα που μας λενε και οι μμεδες καθε βραδυ.
οποιος θελει να "ενημερωθει" με τον τροπο που "ενημερωνεσαι" εσυ μπορει καθε βραδυ στα νεα των 8. εδω κανουμε αντιπληροφορηση. καθε τετοια καθεστωτικη αποψη και επαναληψη των τρομοκρατων της τιβι δεν ειναι ευπροσδεκτη.
την ωρα που γινονται συλληψεις συμφοιτητων μας, που πνιγεται στα δακρυγονα το κεντρο της αθηνας, ερχεσαι εσυ απο τη ζεστη του σπιτιου σου και προβοκαρεις μεσα στο φορουμ. λοιπον αν θες ανοιξε τα ματια σου, περνα απο την καταληψη να μιλησεις με αυτους που πνιγηκαν στα δακρυγονα και μετα να διαμορφωσεις αποψη.
η γνωμη ειναι προσωπικη. αν θελουν οι λοιποι ας πουνε και τη δικια τους.-

Λοιπόν για την ιστορία, θα πω το αμαρτωλό μου παρελθόν..

Δεν μου αρέσει να το λεώ και να το σκέφτομαι/θυμάμαι αλλά..

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΤΟΣ ΗΜΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΚΣ(και εννοείται και στο αδερφάκι της ,την ΚΝΕ..)
Εκεί σε τόσες και τόσες πορείες, τόσους και τόσους αγώνες αντίστασης στον ''κατακτητή'' (μας έκαναν να νοιώθουμε πως υπάρχει ΕΧΘΡΟΣ) δεν καταλάβαινα τίποτα, και θεωρούσα φυσικό να ''πολεμάω για μια καλύτερη παιδεία(και μέλλον γενικότερα)''
Το μυαλό μου είχε ποτιστεί με τα δηλητήρια τους έναντι των αστυνομικών(που τους έβλεπαν εργαζόμενους όταν τους σύμφερε και όταν δε τους σύμφερε ως εχθρούς), των πολυεθνικών,της ΕΕ και γενικά του δυτικού κόσμου καθώς και επανελειμένα και της κυβέρνησης.

Με έκαναν να πιστέψω πως μόνο αυτοί λένε την αλήθεια και όλα τα υπόλοιπα είναι προπαγάνδα και προβοκάτσια.
Ριζοσπάστης τακτικά, δε το συζητώ.

Όμως σε κάποια φάση αναρωτήθηκα για πιο λόγο αυτή η αυστηρότητα και άρχισα να ψάχνω και το κόκκινο από το αίμα παρελθόν του κουμουνισμού και όλων αυτών των ''ελεύθερων συνδικαλιστικών'' κινημάτων, καθώς και άρχισα να σκέφτομαι λίγο λίγο, πως δεν πετυχαίνουμε     τ  ι  π  ο  τ  α   με τους ''αγώνες'' μας.
Ίσως για τον απλούστατο λόγο πως οι ''αγώνες'' μας υπήρχαν απλά για να υπάρχουν και να δίνουν έναν λόγο ύπαρξης σε αυτό το νεκρό, άθλιο και ελείνό και χωρίς νόημα κίνημα που υποτίθεται πως αγωνίζεται για εμένα!
Έκοψα τις συναντήσεις με αυτούς τους ''φίλους'' από την παράταξη για λίγο καιρό για να μπορώ να σκέφτομαι λίγο καθαρά και λογικά.
Ίσως τελικά να μην είναι όπως λένε τα πράμματα.
Ίσως όταν λέμε ότι φταίει το κράτος, να πρέπει να λέμε πως φταίμε και εμείς μιας και είμαστε ΜΕΡΟΣ του.
Επίσης όταν η *φτου* Παπαρήγα έλεγε την Παρασκευή λόγια κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων και το Σάββατο μαθαίνουμε πως η κόρη της είναι στο Deree, καθώς και όταν επίσης έλεγε κατά της χρήσης καμερών, ενώ ο Περισσός(τα κεντρικά της κόκκινης χούντας δηλαδή) είναι ΤΙΓΚΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ, τότε αρχίσεις να αραωτιέσαι πως κάτι δεν πάει καλά.
Πως εμπιστεύτηκες λάθος άτομα.
Όσο λαικιά να είναι η ΠΚΣ και η κάθε ΠΚΣ, έχει αφεντικά που παρασύρουν άλλα άτομα για πολλούς λόγους.
Πως να το κάνουμε, σε μερικούς αρέσει το χρήμα και η αίσθηση του ''είμαι εξυπνότερος και ελέγχω κόσμο με τις π@π@ριές που λέω''.

Με λύπη αντικρίζω και στα σημερινά άτομα παρόμοιες καταστάσεις και πραγματικά στεναχωριέμαι.
Όταν βλέπω πορείες με αρκετά άτομα μπουλούκια να περπατάνε και να αρχίζουν να φωνάζουν τα συνθήματα τα πρωτοπαλίκαρα, και ακούς τις βουβές και με τον ίδιο τόνο φωνές τους να επαναλαμβάνουν ότι λένε οι άλλοι, τότε πρέπει να αρχίσουμε να ανησυχούμε λιγάκι.
Και όταν λέω πρωτοπαλίκαρα ενοώ άτομα ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ από το κόμμα για να ΦΑΝΑΤΙΖΟΥΝ(το ξέρω από πρώτο χέρι από άλλον ''απόστρατο αγωνιστή'')
Και όχι μόνο σε πορείες αλλά και σε καταλήψεις σου κάνουν την πλύση εγγεφάλου(την αναγκαία για να παραμείνεις μαζί τους), με διάφορα τεχνάσματα.
Νομίζω στο uoi πέρυσι ή φέτος σε ένα τμήμα(Φυσικό,χημικό δεν έχω ιδέα) σε μια κατάληψη τους έβαλαν να δούνε το V for Vendeta.
Δε λέω , καταπληκτική ταινειάρα(με τον Hugo να πετάει καλύτερες ατάκες μετά το ''Mr Anderson..''), αλλά ρε φίλε δε την βάζουμε σε πλήθος που δεν χωνεύει την κυβέρνηση..
Φωτιές ανάβεις και εσύ?
(δε λέω πως πληρώνονται όλοι,ok?Αλλά τους στόχους τους , τους έχουν)

Τέλος πάντων όσο σκέφτομαι ότι σπατάλησα 2 ολόκληρα χρόνια από τη ζωή μου για να μπλέξω με καθιζήματα όπως θα έλεγε και ο Βασίλης νευριάζω ακόμα περισσότερο.
Αλλά από την άλλη μου έκανε καλό αυτή η εμπειρία μια και είδα από πρώτο πρόσωπο τι εστί ''κοινωνικός αγώνας''.

ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ!!!

(ps:Μόλις μάζεψα τα μπογαλάκια μου και την έκανα αλά γαλικά από το κόμμα, ξαφνικά χάθηκαν όλοι οι ''φίλοι'' μου από εκεί μέσα..)

« Τελευταία τροποποίηση: 22 Φεβρουάριος, 2007, 18:02:23 από Seto » Καταγράφηκε

A.Einstein
gmargari
Μέλος
*

Προφίλ WWW E-mail
« Απάντηση #12 στις: 22 Φεβρουάριος, 2007, 18:12:28 »

Respect μόνο για το τελευταίο σχόλιο.
Καταγράφηκε

"I would like to change the world, but they won't give me the source code."
Obelix
Μέλος
*
Φύλο: Άντρας

Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: 23 Φεβρουάριος, 2007, 08:53:10 »

Παράθεση
Νταξ, δεν λέω πως είμαι υπέρ του χαζού συνθήματος ''Η πειρατεία σκοτώνει την μουσική'', αλλά με την ποικιλία και τον αέρα που έχουν πάρει έχω βρει από τραγούδια και ταινείες μέχρι games και anime(!)Άιντε, να βάλουν και software να κλείσει το σετάκι.!
Όχι ότι είμαι τόσο κατά τους, αλλά είναι μια πράξη παράνομη(όπως και οι από πάνω), πως να το κάνουμε..?
Μόνο πεζοδρόμιο δε γίνεται εκεί μέσα(και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτό μετά από όσα έχουν ακούσει τα αυτάκια μου από φοιτήτριες από μακρινά μέρη που..δεν είχαν να πληρώσουν το νοίκι..)

Ενώ έξω από το άσυλο κανείς δεν φτιάχνει μολότωφ. Ακόμη καλύτερα, όσοι οπλοφορούν γενικά έξω από το άσυλο συλλαμβάνονται και απομένουν οι μολότωφ? Σύγκρινε το μέγεθος του λαθρεμπορίου έξω από το πανεπιστήμιο με ότι αφορολόγητο γίνεται μέσα σε αυτό. Ασύγκριτα μεγέθη. Γιατί δεν μιλάμε τότε και για τις εργασίες / μεταφράσεις / δακτυλογραφήσεις που γίνονται επί πληρωμή? Μήπως γιατί δεν μίλησε για αυτές ο Πάγκαλος? Μήπως απλά αναπαράγουμε ότι ακούμε? Όσο για τις φοιτήτριες, αν τις συλλάβουν, θα λυθεί το πρόβλημα του εμπορίου λευκής σαρκός, έτσι? Η πορνεία σκέτη δεν είναι παράνομη, σε πληροφορώ. Απλά πρέπει να τηρούνται κάποιες προϋποθέσεις και να φορολογείται. Η εκμετάλλευση γυναικών που ωθούνται στην πορνεία είναι σαφώς έγκλημα.

Παράθεση
Το ότι το ''δημόσιο'' είνα ''δικό μου'' έχει πάρει μια εντελώς διαφορετική έννοια από αυτή που πρέπει.

Υπάρχει και το 1ο πληθυντικό , αλλά μου φαίνεται το έχουμε ξεχάσει....δικό μας!!!

Παράθεση
Μήπως τελικά το κακό ευρωπαικό σύστημα παιδεία δεν είναι και τόσο κακό όσο λασπολογήται?

Καλά, ας φτάσουμε πρώτα να έχουμε το εκπαιδευτικό σύστημα και την κοινωνική παιδεία της...Φινλανδίας και μετά συζητάμε. Οι χώρες της Ευρώπης διαφέρουν μεταξύ τους σε πολλά, ας μην τις βάζουμε όλες στο ίδιο σακούλι.

Παράθεση
Όμως σε κάποια φάση αναρωτήθηκα για πιο λόγο αυτή η αυστηρότητα και άρχισα να ψάχνω και το κόκκινο από το αίμα παρελθόν του κουμουνισμού και όλων αυτών των ''ελεύθερων συνδικαλιστικών'' κινημάτων, καθώς και άρχισα να σκέφτομαι λίγο λίγο, πως δεν πετυχαίνουμε     τ  ι  π  ο  τ  α   με τους ''αγώνες'' μας.

Έπρεπε, αν θέλεις την άποψή μου, να τα σκεφτείς όλα αυτά πριν "γραφτείς" (ηλίθιος όρος όπως έχει καταντήσει) οπουδήποτε.

Παράθεση
Πως εμπιστεύτηκες λάθος άτομα.
Όσο λαικιά να είναι η ΠΚΣ και η κάθε ΠΚΣ, έχει αφεντικά που παρασύρουν άλλα άτομα για πολλούς λόγους.
Πως να το κάνουμε, σε μερικούς αρέσει το χρήμα και η αίσθηση του ''είμαι εξυπνότερος και ελέγχω κόσμο με τις π@π@ριές που λέω''.

Συμφωνώ απόλυτα. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι.

Παράθεση
Και όταν λέω πρωτοπαλίκαρα ενοώ άτομα ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ από το κόμμα για να ΦΑΝΑΤΙΖΟΥΝ

Δεν αμφιβάλλει κανείς ούτε για αυτό πιστεύω...

Παράθεση
Και όχι μόνο σε πορείες αλλά και σε καταλήψεις σου κάνουν την πλύση εγγεφάλου(την αναγκαία για να παραμείνεις μαζί τους), με διάφορα τεχνάσματα.
Νομίζω στο uoi πέρυσι ή φέτος σε ένα τμήμα(Φυσικό,χημικό δεν έχω ιδέα) σε μια κατάληψη τους έβαλαν να δούνε το V for Vendeta.
Δε λέω , καταπληκτική ταινειάρα(με τον Hugo να πετάει καλύτερες ατάκες μετά το ''Mr Anderson..''), αλλά ρε φίλε δε την βάζουμε σε πλήθος που δεν χωνεύει την κυβέρνηση..
Φωτιές ανάβεις και εσύ?
(δε λέω πως πληρώνονται όλοι,ok?Αλλά τους στόχους τους , τους έχουν)

Και στην πληροφορική παίχτηκε το V for Vendeta και είχε γεμίσει το αμφιθέατρο. Κάνεις ένα σημαντικό λάθος εδώ όμως. Είναι διαφορετικό να θες να "ξυπνήσεις" τον κόσμο και διαφορετικό να θέλεις να τον κάνεις απλά να στηρίζει τις δικές σου ιδέες ως δόγμα ή απλά να σε ψηφίζει. Κάποιες εκδηλώσεις γίνονται απλά για να προβάλλουν την αντίθετη άποψη. Αν δεν γίνονται αυτά από νέους ανθρώπους και σε πανεπιστημιακούς χώρους,τότε από ποιους θα γίνονται, από τους 50άρηδες?Ποιες φωτιές? Να μην κάνουμε τίποτα δηλαδή? Να καταπίνουμε όλα όσα μας δίνουν και αμάσητα κιόλας? Ωραία νεολαία...

Παράθεση
Αλλά από την άλλη μου έκανε καλό αυτή η εμπειρία μια και είδα από πρώτο πρόσωπο τι εστί ''κοινωνικός αγώνας''.

Με τους συγκεκριμένους, δεν νομίζω...Είδες απλά τι σημαίνει πλήρως παραταξιακή λογική με επαναστατικό προσωπείο και τις αισχρές μεθόδους και συμπεριφορές που αναφέρεις.

Αν και βγαίνουμε εκτός θέματος, θα σχολιάσω όσα έγραψες. Η αμφισβήτηση οφείλει να είναι χαρακτηριστικό της σκέψης της νεολαίας. Όσο για τα ενδοπανεπιστημιακά, κάθε πρωτοετής για μένα καλά θα κάνει να είναι καχύποπτος απέναντι στις παρατάξεις της σχολής του. Όσες από αυτές λειτουργούν ως δεκανίκια κομμάτων είναι ξοφλημένη υπόθεση, όπως γίνεται σαφές και από τα λεγόμενά σου. Από την άλλη όμως, είναι λάθος να παραιτείσαι έτσι εύκολα, ακόμη και από τις Γ.Σ. , όπως αναφέρεις σε άλλο post. Ένα απλό πράγμα πρέπει να καταλάβουμε. Αν δεν μας αρέσει μια κατάσταση, ας κάνουμε ότι μπορούμε για να την αλλάξουμε. Για το καλό όλων μας, που συνεπάγεται και το καλό του καθενός ξεχωριστά.

Υ.Γ. 1: Η χθεσινή πορεία ( palamakiaaaa palamakiaaaa palamakiaaaa) , σου φάνηκε για μειοψηφία?
Υ.Γ. 2: Ατάκα Ματατζή χθες, για να καταλάβουμε για τι είδους ανθρώπους μιλάμε:"Μόνο για πούστηδες και Αλβανούς ξέρετε να διαδηλώνετε". Ουδέν σχόλιον...
Καταγράφηκε

"Όπου υπάρχουν πολλοί αστυνομικοί, δεν υπάρχει ελευθερία. Όπου υπάρχουν πολλοί στρατιώτες, δεν υπάρχει ειρήνη.Όπου υπάρχουν πολλοί δικηγόροι, δεν υπάρχει δικαιοσύνη".
hide_and_seek
Μέλος
*

Προφίλ WWW
« Απάντηση #14 στις: 25 Φεβρουάριος, 2007, 19:38:30 »

κοιτα seto εγω και οι λοιποι που σου απαντανε δεν ειναι ασφαλιτες για να τους νοιαζει τι και που ησουν. εγω δε σε ρωτησα τιποτα τετοιο. ειπα απλα τη γνωμη μου για τα λεγομενα σου. απο την απαντηση σου καταλαβα πως δεν καταλαβες τι σου ειπα. εγω το ληγω εδω. θα σε παροτρυνα να μην το συνεχισεις το τροπαρι αυτο. ειμαστε μαρτυρες μιας απιστευτης καταστολης τον τελευταιο καιρο τοσο γενικα οσο και ειδικοτερα στα γιαννενα. να μην ακουω για μολοτοφ και τα ρεστα. οι μολοτοφ δε ριχνονται στα γιαννενα αλλα κ εδω τα χημικα μας τα τρωμε μια χαρα. αρα δεν προκαλουν αυτες τα χημικα και την καταστολη. πολυ εχουμε ανεχτει και δε μιλαω για το φορουμ τις διαφορες φανφαρολογιες περι νομιμοφροσυνης και αγανακτισμενων πολιτων. οχι ρε φιλε δεν ειναι αυτος αγανακτισμενος που μου αραζει στον καναπε του, ειναι βολεμενος και οργιζεται με τους νεολαιους που χτυπανε τα ανυπερασπιστα ΜΑΤακια. συνεχως τρωμε χημικα, ξυλο και βια καθε ειδους και βγαινει ο καθενας και εντοπιζει το προβλημα στα τζανκια, στους cdαδες, στις μολοτοφ. λοιπον το θεμα ειναι πως η χουντα ειναι εδω και πλεον δεν ειναι μονο σε θεωρητικο επιπεδο, δεν προσπαθει να ελεγξει μονο το μυαλο μας, προσπαθει να καταστειλει καθε μορφη αντιστασης.
αντε να δουμε...
Καταγράφηκε
Seto
Μέλος
*

Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: 26 Φεβρουάριος, 2007, 09:47:42 »

Αν πραγματικά πιστεύεις πως εδώ έχουμε Χ Ο Υ ΝΤ Α και γενικά πως το κράτος είναι αυστηρό μαζί μας, τότε πήγαινε να διαδηλώσεις σε καμία Τουρκία,Β. Κορέα, καθώς και σε καμία Γαλλία ,Αγγλία..
Να δούμε, θα σου φέρονται με τον ίδιο (καλό) τρόπο που σου φέρονται εδώ το ΜΑΤ?

Η Ελλάδα, είναι απλά παράδεισος.
Κάνεις έγκλημα, δε πας φυλακή, και αν πας, θα μυξοκλαίγονται 3000 δικοί σου μέχρι να βγεις.
ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ περιουσία του κράτους, ΔΕΝ τιμωρήσαι..
Και πολλά άλλα..

Και όσο για εμένα, ναι, είμαι από τους τύπους του καναπέ, γιατί μέσα σε όλες αυτές τις συνελεύσεις έχω σιχαθεί πια την κατάσταση.
Οπότε, να δούμε ποιος είναι ο πιο λογικός, αυτός που απλά παρατηρεί, καθώς και έχει κάποιες προοπτικές για το μέλλον του, ή αυτός που έχει αυτοσκοπό να περάσει τα καλύτερα χρόνια της ζωής του βάφοντας πανό, και να τρυγυρίζει ουρλιάζοντας στους πέντε δρόμους? beer please
Καταγράφηκε

A.Einstein
TooL667
Μέλος
*
Φύλο: Άντρας

Προφίλ WWW
« Απάντηση #16 στις: 26 Φεβρουάριος, 2007, 12:09:13 »

Seto είχα πει ότι δεν θα ξανά απαντήσω σε post σου και δεν θα το κάνω, απλά κάνω quote τι είπες. Δεν χρειάζεται καν σχόλιο...
Παράθεση
Οπότε, να δούμε ποιος είναι ο πιο λογικός, αυτός που απλά παρατηρεί, καθώς και έχει κάποιες προοπτικές για το μέλλον του, ή αυτός που έχει αυτοσκοπό να περάσει τα καλύτερα χρόνια της ζωής του βάφοντας πανό, και να τριγυρίζει ουρλιάζοντας στους πέντε δρόμους?
Καταγράφηκε

...υπάρχουν λίγοι που έλκονται από τη φωτιά, οι περισσότεροι προσδοκούν να πνιγούν στο ξύπνημα των ονείρων τους...
Seto
Μέλος
*

Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: 26 Φεβρουάριος, 2007, 13:43:28 »

iconfrown Oh my..

Εντάξει..
Από ότι φαίνεται άδικα χάνω το χρόνο μου να σας πείσω να ανοίξετε λίγο τα μάτια σας και να απελευθερωθείτε από τα μεγάλα πλήθη που σας ελέγχουν.
Το ερυθρό μου παρελθόν δε σας το είπα έτσι για να περάσει η ώρα ακούγοντας ωραίες ιστορίες, αλλά για να αναλογιστήτε μήπως και εσείς βρίσκεστε σε παρόμοια κατάσταση.
Μπλε ανθρωπάκια, πράσινα, κόκκινα,ροζ με κίτρινες βούλες, δεν έχει καμία διαφορά πέρα από το χρώμα.Όλα ίδια είναι κατά βάθος.Έναν σκοπό έχουν, να σας ελέγξουν.Από τη στιγμή που θα μπλέξεις μαζί τους μετά δε σκέφτεσαι καθαρά. Ακούστε και εμένα, κάτι ξέρω..
Επίσης κανένα κόμμα-ένωση-σύραξη πολλών ατόμων δεν είναι αθώα και καλή.
Ειρωνία,οι δικοί σας κάνουν αυτό που κατηγορείτε πως κάνουν τα ΜΜΕ, δηλαδή παραπληροφόρηση.
Μάλλον υποστηρίξατε λάθος άλογο..

Η αληθινή μαγκιά αν θες να πολεμήσεις, είναι τα πιστεύω σου να τα βρεις μόνος σου, και όχι να τα πάρεις μασημένη τροφή από ενημερωτικά φυλάδια και από ''φίλους''.
Να έχεις δικιά σου κριτική σκέψη και να βλέπεις τον κόσμο με τα δικά σου μάτια μόνο, και όχι να τα δανείζεσε από άλλα άτομα.

Δυστηχώς αυτό που παρατηρώ τώρα είναι, πως όλοι πια έχετε τις ίδιες απόψεις και γνώμες για ένα θέμα, χωρίς πρωτοτυπία.
Έχετε πια αναμειχθεί με την μάζα, και χάσατε την ιδιότητα ως ξεχωριστή και μοναδική προσωπικότητα.

Προσπάθησα να σας κάνω να βγάλετε τις προπαγανδιστικές παρωπίδες που ενδεχομένως φοράτε(όχι όλοι..) και να δείτε καθαρά τι υπάρχει γύρω σας, ποιοι είναι οι πραγματικοί εχθροί, και οι πραγματικοί συμμάχοι σας.
Δυστηχώς δε τα κατάφερα.Είναι πιο δύσκολο τελικά αυτό από το να πείσεις τα δέντρα τους Κνίτες να σκεφτούν λογικά..
Αντίθετα έχω αποκτήσει σίγουρα την ταμπέλα του ενοχλητικού και του αντιδραστικού στοιχείου εδώ μέσα(μην πω και του ''φασίστα'')
Για αυτό λοιπόν θα υποχωρήσω.Ξέρω πότε να χάνω.
Δεν πρόκειτε να με ξαναδείτε και να ακούσετε νέα μου εδώ μέσα.Καλύτερα να σας αφήσω ήσυχους να συνεχίσετε τα πιστεύω σας, όσο λανθασμένα και να είναι αυτά.

Στην αρχή ήλπιζα λόγω του του τίτλου ''Ανεξάρτητη Κίνηση'' πως θα έβρισκα κάτι διαφορετικό, αλλά τελικά έκανα λάθος.

Πραγματικά να στε, καλά.

Αντίος..

Καταγράφηκε

A.Einstein
gmargari
Μέλος
*

Προφίλ WWW E-mail
« Απάντηση #18 στις: 27 Φεβρουάριος, 2007, 08:19:30 »

Χωρίς να θέλω να κάνω spam, απλά επειδή άνοιξε ωραία συζήτηση, κοιτάξτε το ακόλουθο άρθρο:

# http://gmargari.wordpress.com/2007/02/25/poreia-athina/

Έχει και κάτι ωραίες φωτογραφίες για σένα Seto, που βρήκες πως η ανεξάρτητη κίνηση δεν ικανοποίησε τις προσδοκίες σου.

Κοίτα λοιπόν λίγο για να έχεις μία καλύτερη άποψη περί ασύλου:

1. Όταν δε συμφέρει την κυβέρνηση να μπει στο Πολυτεχνείο ΣΕΒΕΤΑΙ το άσυλο, και ενώ μπορεί να μπει στο Πολυτεχνείο δε μπαίνει, για να στρέψει προφανώς την κοινή γνώμη κατά των φοιτητών και κατά του ασύλου

2. Όταν τη συμφέρει όμως να μπει στο Πολυτεχνείο τότε ΚΑΤΑΠΑΤΑ και ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ το άσυλο για να βάλει τα ΜΑΤ μέσα στο πολυτεχνείο να καθαρίσουν τα αποδεικτικά στοιχεία της βίαιης καταστολής της πορείας προηγούμενης μέρας.

Μετά την πορεία της Πέμπτης, τα ΜΑΤ μπαίνουν μέσα να εξαφανίσουν τα στοιχεία της βίαιης καταστολής

Βρείτε τις διαφορές μεταξύ των δύο εικόνων...

Έτσι για να μιλάμε λίγο με στοιχεία και όχι με αερολογίες και να μη λέμε μαλακίες...
« Τελευταία τροποποίηση: 27 Φεβρουάριος, 2007, 08:21:29 από gmargari » Καταγράφηκε

"I would like to change the world, but they won't give me the source code."
Σελίδες: 1 [2]   Πάνω
  Εκτύπωση  

Μεταπήδηση σε: